Arama sonuçları: *

1. F

İ3 7100 e hangi ekran kartı gider

Başlıktaki gibi. yani hangi ekran kartı bu işlemciye yakışır
  2. F

İ3 7100 e hangi ekran kartı gider?

Elimde i3 7.nesil var.Bu işlemciyle iyi olan minimum ve maksimum ekran kartları nelerdir? Cevaplarsanız sevinirim
  3. F

Yardım R5 2400g, gtx1660s ile darboğaz olurmu

Ram de önemli. GTX 1660s e yapacağını sanmıyorum ama rx 5500xt ye yapma riski fazla
  4. F

Yardım Telefonda wifi gidip gelme problemi

Telefonunu sıfırlamayı deneyebilirsin
  5. F

Lenovo L340 gaming i5 9300H Gtx1650 4000tl ye alınır mı? Yoksa 4500tlye kasa mı?

Bence sana kalmış bir şey kasa alackasan Tabi daha fazla performans alırsın ama laptop istiyorsan o fiyata o laptop ı alabilirsiniz gayet mantıklı ?
  6. F

gta 5 kaldırırmı

Kasma yaşayarak oynarsınız ?
  7. F

gta 5 kaldırırmı

Kaldırır, açar ama ram az kalmış 8gb olsaydı iyi olurdu ama en düşük ayarlarda 30-40 FPS arası oynarsin.dedigim gibi o ram GTA V için az, onu yukseltmeden oynarsan kasma yaşayabilirsin
  8. F

A71 Mİ9T Not8pro Kafa karıştıran Üçlü

Note 8 proyu seçerdim.cunku a71 biraz büyük ve mi 9t nin ön kamerası kötü (üstte kamera cikiyo ya oyuzden). Yani a71 i de alabilirsin note 8 proyla aynı nerdeyse ama ben note 8 proyu alırdım a71 e göre güzel gözüküyor
  9. F

Kaç depolama takabilirim

300w yeterli olur mu ? PC de halı hazırda bulunan bitane var M2 değil normal ssd. onun yanına eklicem
  10. F

Uyar mı?

Tamamdır
  11. F

Uyar mı?

Elimde h110m-k anakart var ve 2133mhz lık bi ram var ben bu anakarta bu frekanstaki Rami takabilir miyim? Teşekkürler
  12. F

Kaç depolama takabilirim

Teşekkürler
  13. F

Kaç depolama takabilirim

Teşekkürler
  14. F

Yardım Hard Diski 2'ye ayırmak istiyorum ama ayırmıyor .

Format atarken ayırmaya denedin olmuyomu
  15. F

Kaç depolama takabilirim

Öncelikle iyi günler, sorum şu: elimde iki tane SSD 111,120 gb lık var.ben bu ikisini de aynı sisteme takabilir miyim, sorun yaşar mıyım? Teşekkürler.Gerekliyse anakartim şu: H110M-K .
Top Bottom