Arama sonuçları: *

1. Carl Johnson CJ

BU HANGİ BÖCEK TÜRÜ NEDİR

Google da aratınca bu sonuçlar çıkıyor ekmek böceği, sigara böceği, tahta kurusu, susam böceği...
  2. Carl Johnson CJ

STEAM KÜTÜPHANEYE OYUN EKLEME

Yükleye bastıktan sonra bir kaç dakika bekledim sonra yüklemeyi durdurup steami kapattım sonra BF V oyunun dosyalarını steamapp comons içine attım steame tekrar girdim oyun dosyalarını doğrulamaya başladı tekrar indirmeme gerek kalmadan sorunu çözdüm
  3. Carl Johnson CJ

oyun eagames de yüklü 1731864770 Oyun steam kütüphanemde ekli ama yükle yazıyor oyna yazması lazım
  4. Carl Johnson CJ

YENİ TOPLADIĞM PC SİZCE İYİMİ EKSİKLERİ VARSA ÖNERİ YAPARMIISINIZ

Bu bütçeye çok daha iyi sistem toplanabilir işlemci biraz zayıf kalmış kasaya o kadar para vermek yerine işlemcini yükseltebilirsin
  5. Carl Johnson CJ

Oyunu xbox gamepass üzerinden oynuyordum daha sonra steam den satın aldım battlefield 5 tekrar indirmeden nasıl ekliycem yükleye basınca oyunu indirmeye başlıyor, ama BF V zaten bilgisayarımda yüklü eagames klasöründe duruyor
  6. Carl Johnson CJ

Masaüstündeki 2 simge beyaz oldu.

Evet windows 11 kullanıyorum
  7. Carl Johnson CJ

Masaüstündeki 2 simge beyaz oldu.

Ben bu şekilde çözmüştüm
  8. Carl Johnson CJ

Yardım Bu bileşenler darboğaz yapar mı

Stok soğutucuyu kule tipi soğutucuyla veya sıvı soğutma ile değiştir onun dışında dar boğaz sorunu yaşamazsın
  9. Carl Johnson CJ

Windows 11 kurulum sorunu

Bu ekrandan windows 11 kurmak istediğim diski seçiyorum iler diyorum Windows 11 yükleniyor ekranı geliyor %10 oldu mu pc kapanıp tekrar açılıyor Pc açılınca bu ekran karşıma geliyor, tekrar aynı işlemleri yapıp windows 11 kurmak istediğim diski seçiyorum ileri diyorum windows 11 yükleniyor...
  10. Carl Johnson CJ

Denedim bios pilini söktüm bios sıfırladım ama yine aynı sorun devam ediyor %10 olunca pc kapanıyor
  11. Carl Johnson CJ

Bu sorunu daha önce yaşadın mı?
  12. Carl Johnson CJ

Evet rufus ile usb ye windows 11 iso dosyasını düzgün bir şekilde yazdırdım. Belki usb veya windows 11 iso sorunludur diye tekrar windows 11 iso indirip rufus ile yeni usb'ye yazdırdım sorun çözülmedi
  13. Carl Johnson CJ

Format için usb hazırladım format atacağım diski biçimlendirdim windows 11 kurulumu başlıyor %10 olunca pc kapanıyor ve otomatik onarma ekranı çıkıyor Windows 11 kurulumunu yapamıyorum usb diskinde ki windows 11 iso sorunlu olabilir diye başka bir usb ye tekrardan windows 11 iso indirip...
  14. Carl Johnson CJ

Bilgisayarıma Tor Browser Yüklenmiş

Şuan malwarebytes indiriyorum onunla tarama yapıcam
  15. Carl Johnson CJ

Format atmak işe yarayabilir ama bunca dosyayı nereye ve nasıl yedeklerim bilmiyorum bu dosyalara virüs bulaştıysa format atsam bu dosyalardan tekrar virüs bulaşabilir ne yapacağımı bilmiyorum
  16. Carl Johnson CJ

Arkadaşlar bu gece başıma çok garip bir olay geldi pc de takılırken 2 kere (bir kaç saat arayla) ekran kartı sıcaklığı ve kullanımı aşırı yükseldi yaklaşık 1 dakika süreyle ilk başta ne olduğunu anlamadım aradan bir kaç saat geçtikten sonra pc'yi kapatacakken masaüstünde tor browser yazan klasör...
  17. Carl Johnson CJ

Atatürk gerçekten iyi biri mi?

Dincilerin tarikatların Atatürk'e düşman olmasının neden Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti Devletini kurduktan sonra yapmış olduğu devrimlerdir. Youtube da Erlik'in yapmış olduğu gölgedevlet serisi var toplam 3 bölüm bu seriyi izlersen orada her şeyi detaylıca anlatıyor özellikle 3. Bölümde...
  18. Carl Johnson CJ

Ücretsiz veya Ucuza Dizi-Film İzleyebileceğiniz Platformlar !🔥🔥

Bu videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum abonelik sistemlerinin sorununu çok güzel anlatmış Valve'ın patronu Gabe Newell'a göre korsanla mücadelenin en büyük yöntemi korsanın sunamayacağı servisleri sunabilmekten geçiyor.
  19. Carl Johnson CJ

pc kapanma sorunu ilk defa

Furmak indirip graphic test yazan yerden furmak vk seçeneğini seç, çözünürlüğü monitörün çözünürlüğüyle aynı yap, full screen seçeneğini işaretle ve testi başlat Test başladığında sen testi sonlandırana kadar devam edecek, performans değerlerini kontrol et eğer test sırasında pc elektrikler...
  20. Carl Johnson CJ

ceza yedim lütfen bi akıl verin

Ehliyetsiz araç kullanmadan önce düşünseydin, ders olsun bir daha ehliyetsiz araç sürme
Top Bottom