Arama sonuçları: *

1. ShiKatana

250 tl gaming kulaklık önerisi?

James Donkey 712
  2. ShiKatana

Freesync

İşlemciyle freesync alakalı değil monitörün ve ekran kartın desteklemeli rekabetçi oyunlar oynuyorsan (CS:GO,LoL,TF2 vb.) freesync kullanmanı önermem.
  3. ShiKatana

Bu sistem için kaç Watt PSU gerek?

İleride yükseltmek için güzel bir tercih hocam konuyu açmanıza bile gerek yokmuş :)
  4. ShiKatana

gtx 1050ti

Hocam nasıl bir bölünme fotoğraf çekme imkanınız var mı?
  5. ShiKatana

Halen 2060 alınır mı yoksa RTX 3000 serisi mi beklenmeli.

EVGA'ya bir göz atabilirsiniz hocam
  6. ShiKatana

İşlemci Darboğazı

Hocam biliyorsunuzdur Source 2 motoru geliyor bu motorla fpsin yükseliceği söyleniyor bekleyebilirsiniz. Bekleyecek vaktim yok diyorsanız bence i7 3. nesili boşverin R3 2200g (593tl) büyük farkla daha iyi anakart ve ram'i de düşünürsek 1000-1200tl gibi bir fiyat çıkıyor GTX960'da şu anlık...
  7. ShiKatana

Halen 2060 alınır mı yoksa RTX 3000 serisi mi beklenmeli.

RTX2060 1080p'de çok güçlü bir kart hocam AAA+ oyunlarda bile 80fps'den aşağı inmezsiniz ama bana yetmez veya ucuzlama ihtamalini beklerim diyorsanız bilemem sizin tercihiniz.
  8. ShiKatana

Rx 5600 xt ya da Rx 5700 için alacağım f/p sistem

Hocam 5700 ile alırsın 60fps 5600'den emin değilim.
  9. ShiKatana

Wi-Fi özelliksiz bir anakart ile İnternete kablosuz bağlanır mı?

Çok büyük bir fark yok hocam çoğunlukla kablo kalabalığı olmaması için alınıyor.
  10. ShiKatana

Wi-Fi özelliksiz bir anakart ile İnternete kablosuz bağlanır mı?

Evet ama eternet kablosu daha hızlı bağlantı sağlar.
  11. ShiKatana

Yardım pc pubg oynayamıyorum bu sistemde

Hocam verdiğiniz istatistiklere göre darboğaz var ama aynı işlemci arkadaşımda da var RX570 ile kullanıyor 1080p en yüksek ayarlarda 60fps'den aşağı almıyor. Driverları güncellemeyi deneyin işe yaramazsa bilemediğimiz teknik bir sorun olabilir.
  12. ShiKatana

meizu 16th mi redmi note 8 pro mu

Note 8'in kamerası daha iyi, ama Meizu işlemci olarak önde amacına göre seç hocam.
  13. ShiKatana

2020 yılında 1050 ti sorunu

Hocam RX570'de darboğaz olacağını düşünmüyorum 1050ti'dan yaklaşık %20 daha güçlü RX580 darboğaz kesinlikle olur ama ne kadar tahmin edemiyorum.
  14. ShiKatana

2 bilgisayardan hangisi

2. sistemin ekran kartını güncellerseniz alınabilir ama bence 2. el almayın.
  15. ShiKatana

Kararsiz kaldim yardim edin GAMING LAPTOP

Ekran kesinlikle önemli hocam e-spor vb uğraşacaksanız 144hz daha iyi.
  16. ShiKatana

R5 3400G mi r3 1200 + gtx 750ti aslında apunun önü açık oluyor ama hangisinden daha iyi verim alırım

Hocam R5 3400g R3 1200'den yaklaşık %25 daha performanslı ileride 750ti'dan daha güçlü bir kart alabilirsin
  17. ShiKatana

RTX 2060 ile beklediğim performansı alamamak?

Evet doğru hocam.
  18. ShiKatana

Amd 2020 güncellemesi harici ekran kartını aktifleştirememe

Aynı sorunu bende yaşadım bende bir sorun çıkmadı.
  19. ShiKatana

RTX 2060 ile beklediğim performansı alamamak?

Hocam CS:GO Source motoru ile yapılmış bir oyun Half Life 2 (2003) bu motorla yapıldı yani CS:GO güncel bir oyun değil her sistem drop yiyebilir diğer oyunlar hakkında bir fikrim yok ama driverları, chipsetleri, bios güncellemelerini sık sık yapmalısınız amd sistemler en güncel sürümde tam...
Top Bottom