Arama sonuçları: *

1. Amd sistem ve LG monitor V3.5 sistem

Amd sistem ve LG monitor V3.5 sistem

İşlemci: Ryzen 5 1600 stock fan Ekran kartı: Msi armor 4gb oc Rx570 Ram: 3200 mhz 8x2 gb vengance ram Anakart: B450 s2h gigabyte anakart Kasa: Corsair spec delta rgb 3+1 kasa Güç kaynağı: 550w 80+ psu Depolama: Adata 480 gb sata ssd Ekstra: 2x Arctic P12 PWM PST 120 mm Monitor: LG 1080p...
  2. azaqqaram

Oyuncu koltuğu tavsiyesi

Çok arada kaldım bir taraf Rampage bir taraf Xdrive birileri de Calitte diyor çıkamıyorum işin içinden.
  3. azaqqaram

Oyuncu koltuğu tavsiyesi

Koltuğun yatması nasıl fotoğraflardan baktım 180 derece yatan modellerden değil sanırım. 1614457596 Yok yayın falan yapmıyorum.
  4. azaqqaram

Oyuncu koltuğu tavsiyesi

Hangi modeli? Ve terleme yapıyor mu? Yıpranma falan oluyor dediler. Oturma yeri nasıl yumuşak veya rahat mı?
  5. azaqqaram

Oyuncu koltuğu tavsiyesi

Yani doğru söylüyorsunuz. Rampage kaliteli bir koltuğu vardır diye dedim. Dediğiniz Calitte markasından hangi seriyi önerirsiniz?
  6. azaqqaram

Oyuncu koltuğu tavsiyesi

Aslında ekipmanlarımın hepsi Rampage. Biraz f/p ürün kullanıcıyımdır. Rampage öneriniz var mıdır? Seti bozmamak adına. :)
  7. azaqqaram

Oyuncu koltuğu tavsiyesi

Merhaba iyi forumlar, 1000-1500 TL bandında oyuncu koltuğu arıyorum. Boyum 195 cm, kilom 85 kilo. Bel ağrılarım olduğu için belimi ve oturduğum kısmı iyi destekleyebilecek bir koltuk arıyorum. Tabii ki bunun yanında fiyatı da önemli. Daha önceden kullanmışlar, hala kullananlar varsa...
Top Bottom