Arama sonuçları: *

1. A

8500 TL'ye KADAR SİSTEM ÖNERİSİ

forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine gamegaraj aquarius 5T - 10 adlı pcyi aşşağıdaki gibi özelleştirdim ve fiyat 8550 tl tuttu sizin bu fiyat bandında önerebiliceğiniz hazır sistemler varmı ?b artıları ve eksileriyle yazarsanız sevinirim. bu konuda pek bilgili değilim piyasa fiyatlarınada...
  2. A

『5,500₺』3100 + 1650 SUPER Sistem [+BONUS+]

saolun söylediğiniz özelleştirmeleri yapınca 8.500 tl bandına geliyor. Genede içim rahat etsin diye danın yeni sistemini bekliyicem olurda bütçem yetmezse bu şekilde sipariş vermeyi düşünüyorum
  3. A

ssdyi fiyatından dolayı mı farklı siteden önerdiniz yoksa kronik bir sorunu vs mi var birde dediğim gibi ilk bilgisayarım olucagı için ssd nasıl takılır hiçbir bilgim yok ve kasayı söylediğiniz gibi yükselttiğimizde herhangi bir darboğaz vs yaşar mıyım donanımarşivinin çıkarıcagı yeni sistem 8...
  4. A

hocam ilk defa bir pc almayı düşünüyorum ve 1660s yada 1660 ti lı bir sistem toplamak istiyorum kasa için ayırdıgım bütçe 8000 tl bandında sizce unlost inventus kasasını işlemciyi r5 3600 kasayı vento mars ramı 8x2 ve ekran kartını 1660ti yapsam nasıl bir sistem olur dediğim özelleştirmeleri...
  5. A

Modart pc- ma2 mi cyber3600 mü yoksa Flexy Silver mı ?

3060 lı sistemi beklemeli miyim sence
  6. A

sizce modart pc ma2 mi cyber3600 mü ?
  7. A

bu kasa hakkında forumda pek iyi yorumlar okumadım ondan dolayı ön yargılıyım bu kasaya
  8. A

merabalar 3 sistem arasında kalmış durumdayım sizce hangisini tercih etmeliyim modart ve cyber3600 arasında çok ufak farklar var kasa ve psu gibi sizce hangisini seçersem daha uzun ömürlü olur ürünlerin linkini aşşağı bırakıyorum bu fiyat bandında daha iyi bir önerisi olan varsa yorumlarda...
  9. A

10BİN TL'ye MONİTÖR DAHİL SİSTEM ÖNERİR MİSİNİZ?

Bende onu bekliyorum günlerdir fakat geçenki sistem gibi stok sıkıntısı site çökmesi vs konular olmaz inş
  10. A

10BİN TL'ye MONİTÖR DAHİL SİSTEM ÖNERİR MİSİNİZ?

Merhaba arkadaşlar, forumunuzu ve donanımarşivi uzun zamandır takip ediyordum fakat üye olup konu açmak şimdiye nasip oldu. Öncelikte 10bin tl bütçem var forumunuzdan az çok ögrendiğim bilgilere göre ryzen5 3600 ve 1660s ikilisinin olduğu kasalar ortalama 7.500 8.000 e geliyor ben fakat diger...
Geri