Arama sonuçları: *

1. RizeliMapper53

Yardım Rival 3 Çalışmıyor (RGB Çalışıyor)

Sorun fare ile alakalı değil çalışıyor başka bir cihazda.
  2. RizeliMapper53

Yardım Rival 3 Çalışmıyor (RGB Çalışıyor)

Rival 3 aldım bugün. İlk taktığımda çalıştı sonradan çalışmamaya başladı. Driverini indirdim vs. (Başka fare ile). RGB gayet iyi çalışıyor laptop faresi ile de kontrol edebiliyorum. Ancak hareket ettiremiyorum ve tıklayamıyorum (başka bilgisayarda denedim ve çalıştı). Windows 7 kullanıyorum...
  3. RizeliMapper53

Steam moderatörü "Solo" (!) ile yaşadığım hesap olayı

Normalde şifrem vs. istenmedi, ki bu konularda acemi olduğum belli de. Ancak kaybımı 2 katını arttırmadan anladım, Allah'ın izni ile tamamını alacağım.
  4. RizeliMapper53

Steam moderatörü "Solo" (!) ile yaşadığım hesap olayı

Bu konuyu öncelikle yardım ve bilgilendirmek için açtım, böyle bir şey (veya kişi) olduğunda direk engellemenizi öneriyorum. Şahısımızın ismi Solo, bir anlık dikkatsizliğim ile Türkiye piyasasında ortalama üstü bir miktarı kaptırıyordum. Öncelikle olay bir arkadaşımızın beni arkadaş...
  5. RizeliMapper53

Forumlarda multi açmak?

Mewzu 1620317902 Ben > Sen > Cem Y.
  6. RizeliMapper53

Forumlarda multi açmak?

ZİH̨̢̀İ͚̹Ņ͟͝SE͎͔̪L̖ ̅̏̃҉SO̅RU̿͂ͣǸ̅̏ ͋̅͊Y̷̸͟Aͯ̋̈RDIͫ̄͠M̄̃̏ ͑ͪͬE̒̎ͫDİͥ̌͑N MENTAL COKUNTU ⣿⣯⣿⣿⣿⣶⣶⣶⣶⣤⣤⣤⣀ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷   ⠈⠻⣿⡛⠉⠭⠉⠉⢉⣿⣿⣧ ⠲⣶⠖⠄⠄⢿⣿⠄⠶⣶⣾⣿⣿⣿⣿⣧    ⠺⢿⡗⠄⣹⣿⣿⠿⣟⣿⡏     ⠤⠤⢾⣿⣿⣿⣦⠘⡿   ⠈⢻⡿⣷⣶⣶⣤⣤⣤⣶⣦    ⣽⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟    ⠘⠿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿      ⠉⠉⠛⠋ Adım 1) Mental Çöküntü Adım 2) Mental Çöküntü Adım...
  7. RizeliMapper53

Forumlarda multi açmak?

اخرس
  8. RizeliMapper53

Forumlarda multi açmak?

Mizajşör bewk
  9. RizeliMapper53

Forumlarda multi açmak?

ğ ince mizaj sj
  10. RizeliMapper53

Forumlarda multi açmak?

Funfact vereyim size. SDN forumda 4 tane multi açtı ve 4'ü de bulundu. Kendini zeki zanneten çocuk, Sanal makinede sürünmeye devam et, daha çok sürüneceksin. ;) Ayrıca DC'de hacklenmişsin haberin yok bilader, gelmiş burada racon kesiyorsun Tunahan bey. Sen zekisin, ama forum modları da senden...
  11. RizeliMapper53

Msi gt 730 4gb 128 bit and i3 - 2120 uyumu ?

Evet öyle ama darboğaz olacaktır. 1615637569 Darboğaz...
  12. RizeliMapper53

Msi gt 730 4gb 128 bit and i3 - 2120 uyumu ?

Değil, 0'ı 500 TL i kartın. Önerim 2. El R7 240 alman. Eğer TurboX'un ürününe güveniyorsan 0 da alabilirsin.
  13. RizeliMapper53

Ryzen 5 3500x için anakart

B450 S2H 550 TL gibi 0 bulunuyor. 450 TL gibi 2. El bulursun.
  14. RizeliMapper53

Telefonum ve hattım 4.5g destekliyor ama h+ gösteriyor 4.5g çalışmıyor

Bulunduğun yerde altyapı yok demektir.
  15. RizeliMapper53

Rx 590 8gb Blue almak ne kadar mantıklı

İdarelik bir kart istiyorsan RX 560 gibi Mining yapılamayan ve uygun olan bir model alman lazım. 2. El o kartı sana 6000 aşağısı bırakmazlar.
  16. RizeliMapper53

4 Gönüllü Forum Moderatörü Alınacaktır.

Yaş 17 Sınav vakitlerim dışında her zaman.
  17. RizeliMapper53

Öneri Boyutu 15-20GB'ı geçmeyecek yarış oyunu önerisi

4 dışındakiler kötü. Boyutu küçükse Project Cars 2 olabilir. Most wanted 2005 yüksek grafiklere alınca günümüz oyunlarına kafa tutuyor resmen. Most Wanted 2 de iyidir. Ultra'da oynarsın.
  18. RizeliMapper53

6500 TL laptop önerisi üniversite için

Oyun oynmayacaksan Macbook al. Yazılım gibi alanlarda kesinlikle memnun eder.
Top Bottom