Arama sonuçları: *

1. Ahmet South

3-4k arası ayakkabı ôneri

41
  2. Ahmet South

3-4k arası ayakkabı ôneri

Nike deffy allday kullaniyorum ama bir tane daha ayakkabım olsun istiyorum Sneaker önerilerinizi beklerim nike veya adidas alicam haricinde bir marka istemiyorum 4k ustune cikamam lutfen 4k üstünde ayakkabi onermeyiniz Dusundugum ayakkabi ise nike full force low
  3. Ahmet South

15k ya kadar e scooter

Arkadasim scooter alicak ve pek bilmiyoruz piyasasini benjm de arastiracak vaktim suanlik yok kullanip oneri yapabilcek varsa simdiden cok tesekkur ederim butceyse 13-15k arasi
  4. Ahmet South

Yardım Laptop sürekli mavi ekran veriyor

Arkadaslar sorun baslikta oldugu gibi mavi ekran vermesi Uzun zamandir mavi ekran yemiyorken bi anda durduk yere arka arkaya mavi ekran yedim sinirim bozuldu kapattim pcyi ertesi gun actim yine ayni ondan sonraki gün yine ayni 1 hafta sonra actim yine ayni yani guncellemeleri kontrol ettim...
  5. Ahmet South

IOS iPhone sarji nasıl olmalk

Teşekkür ediyorum
  6. Ahmet South

Teşekkürler Düşük guc modu hakkinda bir fikriniz var midir
  7. Ahmet South

2 yila gore 87 cok iyi sayi gibi geldi bana bence dediğinizden daha güzel kullanmışsiniz 1719222193 Siz galiba mecbur kalmadiginjz durumlarda düşük guc modunu kullanmadiniz di mi Çünkü bi arkadasimda da 13 var o sürekli düşük guc modunda kullaniyormus
  8. Ahmet South

Teşekkürler peki pil sagliniz kac
  9. Ahmet South

Pil sagliginiz nasil degisti mesela 80de cekmeye baslayinca hic azalma yasadiniz mi veya azaldiysa da eski kullanimiza göre nasildir
  10. Ahmet South

iPhone 13 kullaniyorum yeni aldim ve sarj konusunda kafam aşırı karisik Baktigim yerlerde genelde 80 olunca sarjdan cekin falan yaziyor ama ben de 100e kadar tutsam mi diyorum bilgisi olanlar yazabilir mi veya nasil kullaniyorsunuz pil için en iyisi su derseniz memnun olurum simdiden teşekkürler
  11. Ahmet South

Android 15-20k Arası Selfie İçin Telefon

arkadasimda var ama pek de alinabilcek bi telefon degil benim fikrimce
  12. Ahmet South

Öneri Hangi Telefonu Almalıyım 50 k Bütcem var

arkadaşımda s23 ultra var istersen özelden veya burdan yaz merak ettiklerini sorar cevabını alırız (kamerasi cidden iyi ben de foto çektim o telefonla alinabilcek bi telefon)
  13. Ahmet South

iPhone 13 için sarj adaptörü

Bir haftadır araştırıyorum ama genelde yorumlarda orijinal olmayan ürün diye paylaşılıyor Apple 20w sarj adaptörü alan arkadaslar orijinalliği teyit ettiyse nereden aldığını saticiyla beraber atarsa çok sevinirim yoksa en kötü ihtimalle Appledan alicagim
  14. Ahmet South

Öneri iPhone 13 için kılıf ve sarj adaptörü

Hepsiburada dr trendyolda kendi saticilarinda aliyim yoksa madiamarkt teknosa Apple hepsi ayni fiyat
  15. Ahmet South

zaten orijinal alicam ama Hepsiburada Trendyol gibi yerler apple Türkiye garantili satılıyor yaziyor orijinal oldugundan emin olamadim eger oyleyse 720 vermektense 550 500ncivari vermek daha mantikli
  16. Ahmet South

Kılıf için belirli bir bütçem yok ama cok da pahali olmasina gerek yok diye düşünüyorum onerdiginiz kullandiginiz memnun oldugunuz kılıf linkleri veya markasini soylerseniz mutlu olurum Sarj Adaptöru icinse 20w desteklediği için klasik 20w apple sarj adaptörü alicam fakat nereden alicam...
  17. Ahmet South

17-23 Bin TL arası telefon önerisi

s23 FE almani öneririm ısınma sorununu şöyle diyim arkadasim s23 ultra aldi onda bile isinma sorunlari oluyor bide o telefon 50k civarında yani illaki ısınacaktir kamera farkından dolayı s23 FE tavsiye ediyorum
  18. Ahmet South

Öneri Poco x6 pro vs ip11 64/128gb

genel olarak ip11e göre kiyaslanmaz demis ama adam ilerde satip yeni telefona geçmek istemis androidi satmak iphone a göre zor kendince mantıklı olanı yapmış hayırlı olsun demek düşer
  19. Ahmet South

Öneri Poco x6 pro vs ip11 64/128gb

hayırlı olsun hocam kafanıza yatmayan telefon almaktan iyidir
  20. Ahmet South

40bin civarı bütçe için apple mi samsung mu tercih edilir

ben de 13e gecmeyi dusunuyorum sahsen dusuncem android kullanicisi daha iyi bir androide geçince degisecek şeyler akıcılığı olsun kamerasi olsun pek de bir fark olmicak yani değişiklik anlamında sizin de düşündüğünuz gibi farkli bir tasarim farkli bir yazilim olmasi daha çekici geliyor umarim...
Top Bottom