Arama sonuçları: *

1. Ahmet South

Sessiz çalışan laptop önerisi

teşekkürler ben bi modeli arastırayım
  2. Ahmet South

Kullaniyor musunuz veya kullanan birisini duydunuz mu ben acer kullanicilarindan genel duydugum isinma oldugu yonunde cevap verdiginiz icin tesekkurler
  3. Ahmet South

Marka olarak cok arastirma yaptim aktif kullandigim dell g serisi laptop kronik sorunlu isinma ve ses konusunda Kullanacagim uygulamalar Solidworks,Autocad,fusion360, python, java ,C++ Asus veya lenovo arasinda kalmistim ama lenovoda ana kart yanmasi ile ilgili bir kronik durum var deniliyor...
  4. Ahmet South

30-35k arası toplama pc tavsiye

teşekkürler dostum vakit ayırdığın ıcın teşekkur ederım
  5. Ahmet South

sistemi direkt toplu 35 tane alıcaz her üründen direkt okula gelıcek yanı kımsenın degıl okulun olucak not:hocam sistem 39k cıkıyor ben mı yanlıs hesapladım
  6. Ahmet South

teşekkurler
  7. Ahmet South

1TB olursa daha iyi olur hocam
  8. Ahmet South

hocam ekran kartı 19.5k olunca 41k fıyat oldu 4060 olur mu bu sisteme
  9. Ahmet South

-Okulumuzun laboratuvarı için yeni pcler toplanıcakmış maalesef hazır sistem alamıyoruz ama toplama şekilde en uygun bileşen önerilerinizi beklerim -Solidworks,Nx,Mastercam tarzı çizim programları ağırlıklı kullanılıcak,biliyorum ne alınırsa alınsın rahat kullanılır ama olmusken de en iyisi...
  10. Ahmet South

3-4k arası ayakkabı ôneri

41
  11. Ahmet South

3-4k arası ayakkabı ôneri

Nike deffy allday kullaniyorum ama bir tane daha ayakkabım olsun istiyorum Sneaker önerilerinizi beklerim nike veya adidas alicam haricinde bir marka istemiyorum 4k ustune cikamam lutfen 4k üstünde ayakkabi onermeyiniz Dusundugum ayakkabi ise nike full force low
  12. Ahmet South

15k ya kadar e scooter

Arkadasim scooter alicak ve pek bilmiyoruz piyasasini benjm de arastiracak vaktim suanlik yok kullanip oneri yapabilcek varsa simdiden cok tesekkur ederim butceyse 13-15k arasi
  13. Ahmet South

Yardım Laptop sürekli mavi ekran veriyor

Arkadaslar sorun baslikta oldugu gibi mavi ekran vermesi Uzun zamandir mavi ekran yemiyorken bi anda durduk yere arka arkaya mavi ekran yedim sinirim bozuldu kapattim pcyi ertesi gun actim yine ayni ondan sonraki gün yine ayni 1 hafta sonra actim yine ayni yani guncellemeleri kontrol ettim...
  14. Ahmet South

IOS iPhone sarji nasıl olmalk

Teşekkür ediyorum
  15. Ahmet South

Teşekkürler Düşük guc modu hakkinda bir fikriniz var midir
  16. Ahmet South

2 yila gore 87 cok iyi sayi gibi geldi bana bence dediğinizden daha güzel kullanmışsiniz 1719222193 Siz galiba mecbur kalmadiginjz durumlarda düşük guc modunu kullanmadiniz di mi Çünkü bi arkadasimda da 13 var o sürekli düşük guc modunda kullaniyormus
  17. Ahmet South

Teşekkürler peki pil sagliniz kac
  18. Ahmet South

Pil sagliginiz nasil degisti mesela 80de cekmeye baslayinca hic azalma yasadiniz mi veya azaldiysa da eski kullanimiza göre nasildir
  19. Ahmet South

iPhone 13 kullaniyorum yeni aldim ve sarj konusunda kafam aşırı karisik Baktigim yerlerde genelde 80 olunca sarjdan cekin falan yaziyor ama ben de 100e kadar tutsam mi diyorum bilgisi olanlar yazabilir mi veya nasil kullaniyorsunuz pil için en iyisi su derseniz memnun olurum simdiden teşekkürler
  20. Ahmet South

Android 15-20k Arası Selfie İçin Telefon

arkadasimda var ama pek de alinabilcek bi telefon degil benim fikrimce
Geri