Arama sonuçları: *

1. Ü

Maximum 3000 ₺ monitör önerisi

Öncelikle herkese merhabalar. Maximum 2500-3000₺ bütçem var. Ekran kartım RTX 2060 . Çoğunlukla fps oyunları oynuyorum. Çok nadir hikayeli oyunlar oynarım. Video, film de çok izlerim. Bu bütçeye uygun bir monitör arıyorum. Not: Elden almak istediğim için vatan ,mediamarkt dan önerirseniz sevinirim.
  2. Ü

Bu Sistem Nasıldır?

Daha iyi hava alması için önü mesh bir kasa tercih etmenizi öneririm. Ve diğer arkadaşların da dediği gibi büyük depolama alanına ihtiyacınız yoksa HDD yı ve sata SSD yi kaldırıp M2 SSD almanızı öneririm. Ayrıca ekran kartının arka plakası plastik metal değil . Buda aklınızda bulunsun. Diğer...
  3. Ü

msi b450a pro max mi asus b450a mı

zorlayarak 1000 tl
  4. Ü

msi b450a pro max mi asus b450a mı

Beyler r5 3600 işlemci için hangisini seçmeliyim? Birbirlerine göre avantajları neler ?
  5. Ü

4 RAM slotlu anakarta 3 RAM takılırmı

Kardeşim bilmediğim için soruyorum zaten
  6. Ü

4 RAM slotlu anakarta 3 RAM takılırmı

Merhabalar. Bilgisayarımdaki anakart modeli ASUS P7P55D-E LX . Üzerinde 4 RAM slotu bulunmakta. Bende de 2*2. https://www.hepsiburada.com/corsair-4gb-2x2gb-1333mhz-ddr3-ram-bc-tw3x4g1333c9a-pm-bd100739 Bu RAM bulunmakta. İlk olarak resimdeki ramlar bilgisayarıma uyar mı? İkincisi resimdeki...
  7. Ü

DVI to HDMI kablo önerisi

benim monitörün dvı girişi 18+1 bu uymuyor
  8. Ü

DVI to HDMI kablo önerisi

Arkadaşlar asus rog strix rtx2060 erkan kartını almayı düşünüyorum.Fakat monitörüm dvi girişine sahib ve ekran kartında dvi girişi yok.Bu nedenle dvi to hdmi dönüştürücü almayı düşünüyorum...
  9. Ü

Dvi monitöre Asus Rog Strix rtx2060 ekran kartı takilirmi

https://www.trendyol.com/assmann/hdmi---dvi-d-adaptor-kablosu--hdmi-tip-a-erkek---dvi-d--18-1--erkek--2-metre--hdmi-1-3--ul--siyah-re-p-2828806?boutiqueId=316717&merchantId=108663...
  10. Ü

önerebileceğin bi kablo varmı
  11. Ü

Merhaba arkadaşlar.Bende Dvı ve VGA girişli bir monitör var. Almayı düşündüğüm sistemde ekran kartı olarak Asus Rog Strix Rtx2060 ekran kartı mevcut ve bu ekran kartında Dvı girişi yok. İlk olara ben Dvı to hdmı dönüştürücü kullanarak görüntü alabilirmiyim. İkinci olarak görüntü kalitesinde bı...
  12. Ü

G29 direksiyon seti en fazla kaç cm kalınlığındaki masaya takılabilir

Arkadaşlar g29 almayı dusunuyorum ama masam biraz kalın.Masa aparatının aralığı en fazla kaç cm açılıyor
  13. Ü

G29

Arkadaşlar g29 almayı düşünüyorum ama masam biraz kalın.Kullanan birileri varsa bana en fazla kaç cm kalınlığındaki masaya uyacagi hakkında bilgi verebilirmi.Tesekkurler.
Top Bottom