Arama sonuçları: *

1. I

i5 12500h performansı

Merhaba arkadaşlar Laptoplarda bulunan i5 12500h işlemci hakkında bilgi almak istiyorum. Bende gigabyte g5 ge i5 12500h rtx 3050(75w) 16gb ram model laptop var. Bugün valorant oynarken mavi ekran verdi acaba sizce bunun bir sebebi olabilir mi ? Ram tüketimine sıcaklıklara ve işlemci kullanımına...
  2. I

Geforce Experience sorunları

Sözde hepsi kurulu
  3. I

Hocam geforce olmadan da idare ederim, şu an jak kulaklıktan ses gelmiyor ne alaka bilmiyorum hepsi üst üste oldu ya
  4. I

ddu ile sildim şu an sadece nvidia sürücüsünü indiriyorum dediğiniz gibi, ama jak kulaklık ses sorunu ne alaka onu bir türlü anlamadım bir anda gitti ya 1692659782 nvidia ile nasıl oyun içi renk ayarı yapacağım hakkında bilginiz var mı peki ?
  5. I

Merhaba arkadaşlar, Bugün bilgisayarda gayet akıcı işlemlerimi hallettim ve kapattım. 4 veya 5 saat sonra csgo atayım dedim ve geforce experience yazılımını açmaya çalıştığımda bana bir hata verdi. Silip tekrar yükledim sorun aynı şekilde devam etti, daha sonra uygulamaya girmeyi başardım, oyun...
  6. I

gaming kulakiçi kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar, Laptop için gaming ses kasarken sorun yaşamayacağım kablolu kulakiçi bir kulaklık arıyorum. Mikrofonu dc gibi uygulamarda sorun yaşanmayacak vs. Önerilerinizi bekliyorum bütçe 1,5k falan Kulaküstü al demeyin lütfen ben sadece kulakiçi önerisi istiyorum. Teşekkürler
  7. I

Bilinmeyen aygıt sorunu

Aygıt yöneticisinde, bilinmeyen aygıt ibareli şu ACPI\CLV0002\1 isimli bir sürücü hatası alıyorum. Bu aygıt nedir ve sürücüsünü nereden indirip kurabilirim ? 1692316314 ACPI\VEN_CLV&DEV_0002 donanım kimliği bu gözüküyor, nette arama yapınca monster abra çıkıyor fakat benim laptopum gigabyte...
  8. I

Elden Ring düşük gpu kullanım

rtx kapalı sorunu çözdüm size de anlattım ihtiyacı olan kullansın razer cortex i
  9. I

hocam çözümü buldum çok kolaymış, 12. nesil intel işlemciler bazı programlarda tek çekirdek çalıştırıyormuş, razer cortex ile tüm çekirdekleri aktif ettim ve stabil high ayarlarda 60fps akıyor. 1692314770 enable cpu core yapıp yanındaki sleep modunu kapatıp boost a basmak işi çözüyormuş.
  10. I

Hangi programdan takip edebilirim değerleri ?
  11. I

Yabancı kaynaklı videolarda gayet stabil 60fps bile olmasa 45 50 stabil fps var, ama bende iniyor çıkıyor :(
  12. I

Hocam bunun bir çözümü yok mudur ?
  13. I

Merhaba, Yeni bir laptop aldım ve oyun testleri yapıyordum. Gayet stabil çalışan cihaz elden ring açtığımda gpu kullanımını düşüyor ve 30 40 fpsden fazla vermiyor. İnternette laptopun testlerini izlerken stabil 60fps aldıklarını gördüm fakat bende durum böyle değil. Sistemin temel özellikleri...
  14. I

Radeon güncellemesi sonrası droplar HK

Merhabalar Ryzen 3 2300x ve Rx570 4gb kullanıcısıyım. Bugün radeon yazılımında bir güncelleme gördüm ve kurdum,sonrasında istisnasız her uygulama ve oyunda hatta masaüstünde bile anlık droplar oluşmaya başladı. Önceki sürüme geri dönme işlemi yaptım fakat sorunum çözülmedi. Daha önce başına...
Top Bottom