Arama sonuçları: *

1. W

Yeni Bir bilgisayar toplayacağım aşağıda vermiş oldugum parçalar birbirine uyumlumudur ?

Valla şimdi benim yazmış olduğum anakart en fazla 9. Nesili destekliyor eğer 10.nesil bir işlemci almak istersem anakartıda değiştirmem lazım e zaten elimde zaten i5 9500 var. Zaten aralarında çok bir fark yok sanırım (10400f ve 9500 arasında)
  2. W

Yeni Bir bilgisayar toplayacağım aşağıda vermiş oldugum parçalar birbirine uyumlumudur ?

Ek Ekran kartı ve işlemci elimde mevcut sadece anakart ve ram dahil olunca birbirine uyumlu olur mu onu merak ettim 1614548553 Kasa olarak eski kasamı kullanacağım 600 w bir psu var elimde
  3. W

Elimde zaten i5 9500 var ve internetten benchmarklarına baktım i5 9500 daha iyi gözüküyordu
  4. W

Merhaba yeni bir bilgisayar topluyorum bu parçaların birbirine uyumluluğu nasıldır ? Gigabyte b365m ds3h 2666 Mhz OC Anakart i5 9500 işlemci R9 280 ekran kartı Patriot viper steel 8 GB 3200 mhz cl16 Ram Bilgi verirseniz sevinirim
Top Bottom