Arama sonuçları: *

1. S

Wraith sense iem kulak içi kulaklık

Hocam merhaba Wraith'ten Moondrop Chu-2 almak istiyorum bahsettiğiniz kampanyalardan yararlanabilir miyim?
  2. S

Aralık Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünleri Model Belirterek Yazın🔥

Merhaba Abdullah abi seviliyorsun Yeni videodaki gibi bir fiyat performans tablet ayarlayabilirsen çok iyi olur kız kardeşim ilkokul öğrencisi ona alacağım. Kasa için ucuz RGB fan da çok iyi olur Bir de mümkünse üst düzey oyuncu farelerinden (Logitech G Pro, Glorious O vs.)
  3. S

Yardım SPEC-05 Hava Akışı ve Fan Önerisi

Kimse niye takmadı üzücü :( Benim bilgim yok dostum maaleesef olsa yardımcı olmaya çalışırdım
  4. S

Da V5 Sistemi GIGABYTE ekran kartıyla aldım performans etkilenir mi?

dostum selam valorantta test ettin mi sistemi fps değerlerin nedir ben de seninle aynı sistemi almışım
  5. S

DA-V5 VALORANT PERFORMANSI

ben de aynı şekilde hatta sırf bu yüzden monitörü ips panel yerine tn tercih ettim
  6. S

110-120-130-140-150 gibi
  7. S

siz attığım videodan mı bahsediyorsunuz zira ben herhangi bir fps vs. paylaşmadım 1636731627 tabii ki :D
  8. S

ben mi bir şeyi yanlış yaptım anlamadım ki 1636731175 öncelikle monitörü 144 hz ile değiştim ve fark ettiyseniz kurduğum cümle "ÇOĞUNLUKLA MONİTÖR İÇİN GEREKEN FPS'İN ALTINDA..." 1636731218 Buraya da attığım aynı parçalarla yapılan testten sonuçlar çok farklı ona anlam veremiyorum
  9. S

beni hiç memnun etmedi çoğunlukla monitör için gereken fps'in altında nadiren üstünde, sizin monitör gelmedi mi hâlâ
  10. S

sistemin valorant performansı beklentilerimin altında açıkcası umutlarımı kırdı sizde durumlar nasıl deneyebildiniz mi
  11. S

i3 10100F ve Gtx 1650'nin 25 farklı oyunda test edildiği bir video
  12. S

HAAHAHAHAJJASJSJDK aynı monitörü almışız
  13. S

Arkadaşlar merhaba yeni sistemi ben de aldım fakat monitör değişikliği yaptığım için test edemedim YouTube ve Google üzerinde de aradım fakat herhangi bir sonuca maalesef ulaşamadım, sistemin valorant performansı nasıl fps kaça düşüyor? ortalama kaç vs?
  14. S

240hz monitör almak istiyorum ama bazen fpsm 190 a düşüyor bir sorun oluşur mu?

ben 144hz sahibim 144ün altına 10-20 fps düştüğünde oyunun akıcılığı ciddi anlamda zarar görüyordu sizde 50 fps var tavsiye etmem açıkçası ama bazı yayıncılarda fps hz değerinin oldukça altına düşmesine rağmen kasma olmayabiliyor anlayabilmiş değilim konuyu.
  15. S

sistemime ssd ve ram takviyesi tavsiyesi

Yayın ve videolar da yapıyorum ve bunlarda bolca geçilen kareler saptanıyor, bunların çözümünde rol oynar mı aceba?
  16. S

sistemime ssd ve ram takviyesi tavsiyesi

Merhaba Dostlar, sistemime ssd ve ram takviyesi yapmak istiyorum (fps artışı ve ssd sayesinde bir tık daha hızlı işlemler hedefliyorum) bunun için sizlerin değerli tavsiyelerinizi almak isterim. ayrıca bir kaç sorum olacak cevaplarsanız beni gerçekten mutlu edersiniz ssd ve ram takviyem fps...
Geri