Arama sonuçları: *

1. Pamir_kerem

Üni seçiminde yardım edebilcek hayır sever arkadaşlar

Başarı sıram 560.000 puanım 273.000 Planım: Mef üni işletmeden dikey geçiş ile ybs bölüme geçmek 2. Seneryo: fenerbahçe ünisinde ybs okumak 3. Planım: piri reis ünisinde uluslar arası ticaretten dikey geçişle ybs bölümüne geçmek 4: Daha sonuçları açıklanmamış medipol ünisinin ing ybs %25 burs...
  2. Pamir_kerem

Yardım exvega andromeda alınır mı?

https://exvega.com/exvega-andromeda-profesyonel-kumas-oyuncu-koltugu-masaj-ozellikli-beyaz-duman/ alınabilir gibi duruyor 8000 tl bütçem var eğer sahip olan biri varsa geri dönüş yapabilir mi ve 8000 tl bütçeyle daha iyisini bulur muyum? standartlarım şunlar: aşırı rahat olsun, terletmesin...
  3. Pamir_kerem

MAX 8000 TL KOLTUK ÖNERİSİ

ikea markus okadar iyi mi be bana boyun desteği kötü gözüktü direk koltukta aşırı ucuz gözüküyor 8000 TL'ye değer mi
  4. Pamir_kerem

MAX 8000 TL KOLTUK ÖNERİSİ

koltuk ister ofis - ceo koltuğu olsun ister oyuncu koltuğu olsun 9000 TL'ye ulaşmadığı sürece sıkıntı yok aradığım özellikler çok fazla değil sadece aşırı rahat olsun duruş düzeltici olsun terletmesin kaliteli olsun boyun ve sırt desteği rahatlatsın 1.84 boy 82 kilo civarıyım kalçam içine...
  5. Pamir_kerem

işlemci değişince fps farkı

teşekkür ederim.
  6. Pamir_kerem

işlemci değişince fps farkı

Merhaba, Amd ryzen 5 pro 4650g apu işlemci kullanıyorum ekran kartım ise amd rx 5500 xt 4gb vram tek fanlı saphire. Lolde team fightlarda çok fps drop yediğim ve 90-130 fps arasında gezdiğim, bu tarz oyunlarda yeterli fps alamadığımı düşümdüğüm için işlemcimi amd ryzen 5 5600 ile değiştirmeyi...
  7. Pamir_kerem

işlemci ve mouse la alakalı soru

Öncelikle kendime mouse bakıyordum ve Corsair Sabre Pro Champion Series CH-9303101-EU modelini buldum almayı düşünüyordum ama inceleme videosu izlerken 8000 hz desteğini en az amd ryzen 7 2. nesil işlemciler kaldırabilir diyordu benim ki amd ryzen 5 pro 4650g apu işlemci. Acaba donanımsal...
  8. Pamir_kerem

eskiden hp laptopda gelen bi uygulama vardı

evettt çok teşekkürler :DDDD
  9. Pamir_kerem

eskiden hp laptopda gelen bi uygulama vardı

sadece hpde mi bilmiyorum ama yaklaşık 2009da bi hp laptop almıştım içinde mor logolu bir uygulama vardı plants vs zombies, need for speed, tennis oyunları, dedektiflik oyunları falan vardı. sanırım parayla 2 günde birmi n e oyuna girme hakkın oluyordu hatırladığım kadarıyla veya ölünce para...
  10. Pamir_kerem

GİGABYTE B450M S2H V2'YE RTX 3060 Tİ TAKILIRMI ?

teşekkür ederim
  11. Pamir_kerem

peki 1080pden daha iyi bir çözünürlükte yani 2 k falanda darboğaz yapar mı
  12. Pamir_kerem

çok güzel açıkladın çok teşekür ederim peki ben amd ryzen 5 3600 alsam darboğaz yaparmı anakartı yenilemeden?
  13. Pamir_kerem

mesela benim şuanki ekran kartım rx 5500 xt onu deiştircem şuan ultra grafiklerde 70 fps sabit veya daha üstü alıyorum ekran kartımı deiştirirsem daha iyi fps alırmıyım ultra grafiklerde?
  14. Pamir_kerem

peki bu 2si ve amd ryzen 5 2600x yanında güzel gidermi? yeterlimi?
  15. Pamir_kerem

peki bu 2si ve amd ryzen 5 2600x yanında güzel gidermi? yeterlimi?
  16. Pamir_kerem

GİGABYTE B450M S2H V2'YE RTX 3060 Tİ TAKILIRMI ? ACİL CEVAP LAZIM
Geri