Arama sonuçları: *

1. E

All in One pcyi monitor olarak kullanma (2. ekran)

spacedesk sanırım wifi üzerinden baglanıyor online oyunlarda performans dusuklugu alırım diye korktum
  2. E

bi tane yayıncıyla konustum o da donusturucuyle kullanıyor sadece all in one 2. ekran olur mu emin olamadık
  3. E

all in one da hdmi yok vga girişi var dönüştürücü sipariş ettim
  4. E

Merhabalar, elimde hali hazırda sistem özellikleri eskimiş bir All in One pc var dell marka ve ekrani dokunmatik falan filan. Benim 2. bir monitöre ihtiyacım var bu All in One pcyi nasil 2. monitor olarak kullanabilirim? günümüz durumunda yeniden bir monitör almak biraz zorlar durumum yok pek...
  5. E

920m fifa 18 kaldırır mı

baktim yazmıyor
  6. E

nvidia 920m f1 2020 kaldırırmı

kac fps alıyorsun
  7. E

920m fifa 18 kaldırır mı

sistem ozelliklerim ; nvdia 920m i5 7200u 8gb ram
  8. E

Bilgisayarim Forza horizon 4 kaldirir mi

düşükte kaç fps alabilirim
  9. E

Bilgisayarim Forza horizon 4 kaldirir mi

merhabalar sistem özelliklerim 8 gb ddr4 ram i5 7200 Nvidia 920mx forza horizon 4 oynayabilir miyim?
  10. E

920mx i5 7200 gta 5 kaldırır mı?

kanka yükledim bende aynı özellikler seninkiyle, very high da 35-45 fps arasi görüyorum ve bana yetiyor açıkçası
  11. E

tesekkur ederim 20 fps falan alıcam diye korkuyordum 35 40 falan almaya razıyım cidden
  12. E

Merhabalar. Bilgisayarımın özellikleri; Nvidia 920mx i5 7200 8 gb ddr4 ram fardası olmaz ama 1tb harddisk ve 250 gb samsung ssd var bu özellikler ile gta v acabilir miyim fps degerlerim ne şekilde olur
  13. E

Ethernet kablosu çok fazla etki eder mi?

peki bilgisayarımı 1. cihaz olarak gosterebilmem mümkün müdür? yani internetin cogunlugunu bilgisayarıma versem evde ki diğer cihazlar (telefon, televizyon vb) daha az bir internet alsa bu benim bi kac cihaz kullanımı sırasında ping degerlerimin yukselmesini engeller mi?
  14. E

Ethernet kablosu çok fazla etki eder mi?

bilgisayarima ethernet kablosu almak istiyorum. Peki bu ethernet kablosu ne kadar etki edicek? yani normalde internetimiz 50 mbps den daha fazlasini destekliyor fakat benim odam modeme uzak olduğundan 16-19 civari alabiliyorum ve oyunlarda ping sorunları ile karsilasabiliyorum. Bu sorunları Cat...
Top Bottom