Arama sonuçları: *

• Users: RevuL
  • Order by date
  1. RevuL

hikayeli oyun önerisi

Prince of Persia serisi (Biraz yaratıklı ama öyle zombi falan değil güzel değişik atmosfer var her serisinde bir bak istersen belki beğenirsin)
  2. RevuL

Ana Konu Yeni Sistem Geliyooor - Eylül 2021

İnşallah, bekliyorum bu ikiliyi çünkü her yeni ekran kartı çıkınca mutlaka onunla sistem yapıyor Abdullah hoca. @Abdullah Hacıgül saygılar.
  3. RevuL

Köstebek sitesi güvelinir mi?

Ben almıştım tişört ama bedenler falan sıkıntılı ve diğer bijuteri ürünleri göründüğü kadar kaliteli olmayabiliyor. Not:Tişörtü görmeden internetten aldım İstanbul'a gidince bir dükkanda da cüzdan aldım cüzdan fiyatı kadar kaliteli idi olduğu gibi. Bunları göz önünde bulundurun.
  4. RevuL

Lise Bölüm Seçiminde Gariplik Yaşıyorum

Tamamdır dostum sıkıştırmayayım bir derdin sıkıntın olursa özelden yaz çekinme. Huzurlu geceler 👋🏻
  5. RevuL

Olur arada öyle gelip geçer zamanla unutursun takmazsın. Pek hacet bir soru değil lâkin özel değilse sebebi nedir?
  6. RevuL

Anladığım kadarı ile sana diğer tm sınıfında yer kalmamış olabilir ya da başka bir pürüz var işin içinde. Sıkıştır müdürü velini de çağır. Benim lise zamanlarımda da benzer olaylar vardı. Bi çocuk vardı bir gün D bir gün E sınıfında oluyordu lâkin sebebini hiç öğrenemedim yani 1 kişilik yer...
  7. RevuL

Ana Konu DA-S1 Yeni Sistem Çıktı!

https://youtube.com/shorts/TOAzwYG25iM?feature=share
  8. RevuL

Donanım Arşivi Yeni Fiyat Performans Canavarı Sistem Geliyor !

İşlemci 5600x olsa, Ekran kartı 6600xt veya 6700xt 3 fanlı modellerden (bilmiyorum sanırım gereksiz bi 3 fanlı takıntım var), Fiyatı da 10k geçmese, Bütün forum buna inansa, Bir inansa, Hayat bayram olsa, İnsanlar el ele tutuşsa, Birlik olsa, Uzansak sonsuza... Evet sıktı artık 2060. Off dart1...
  9. RevuL

Hikayeli Oyun Önerisi ?

Eski ama, Prince Of Persia serisi.
  10. RevuL

5600X + 3070 Ti Sistem 13.999 TL! [Modart]

Ben de aynısını soracaktım bir de soğutucu nasıl arkadaşlar bir bilgim yok o soğutucu hakkında, alınır mı?
  11. RevuL

Hiakeyeli Oyun Önerisi

Eski ama Prince Of Persia serisi.
  12. RevuL

300 TL Mekanik Klavye Önerisi

Kendim de kullanıyorum memnunum.
  13. RevuL

Rtx 3060 sistem alınır mı

Ben de merak ettim yeni konu açacaktım benzeri varmış gördüm açmadım. Sizce işlemci 5600x Ram vengance 3600mhz olan PSU 650w Anakart B550M S2H Yaparsak 14k oluyor Yanına da sonradan bi sıvı soğutma önerirseniz alınır mı?
  14. RevuL

Gamenote h2002d vs Rampage Comfort vs Tronsmart Sono

Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana. Almak da zorunda değilsiniz sadece tavsiye. İade alan yerlerden sipariş verin belki beğenmezsiniz gayet olabilir bir durum. Ben size öneriyorum, alın diye kafanıza silah dayamıyorum. Yıl 2021 ama hâlâ böyle garip düşünenler var.
  15. RevuL

Buyurun videonun sonunda mikrofon kaydı da mevcut.
  16. RevuL

5-6 saat oynadım ufak bi nem oldu. Artı olarak Güneydoğu'da yaşadığımı belirteyim .d Gün içi sıcaklık 35-40°C
  17. RevuL

Kulaklık yanımda değil inceleme bulursam size link atayım. Valla bayağı büyük .d nasıl ölçeyim bilemedim.
  18. RevuL

O incelemeyi ben de görmüştüm. H2002D kullanıyorum pedleri diğerlerine göre biraz daha büyük. Terleme olayı ortam sıcaklığına göre değişir bence ama büyüklüğüne aynı oranla h2002 gayet konforlu. Sorunuz varsa buyurun.
  19. RevuL

mouse sensivityleriniz neler?

1000 Dpi 1.8-2.0 (CS 1.6)
  20. RevuL

Öneri Bedava İnternetsiz Oyun Önerisi

https://store.steampowered.com/app/11020/TrackMania_Nations_Forever/#:~:text=TrackMania%20Nations%20Forever-,TrackMania%20Nations%20Forever,in%20solo%20and%20multiplayer%20modes.
Top Bottom