Arama sonuçları: *

1. M

Bilgisayarım ne kadar eder?

9800x3d konulur onun dışında ekran kartı soğutması çok iyi 5080 koysam ne olacak oyun için aşırı yeterli ekran kartı kim ne diyor bu ekran kartı ile ilgili anlamıyorum oyunlardaki ıaı değerlerini mi paylaşayım inanın çok memnunum
  2. M

Acelem yok aslın da çok fazla geçmiyorum duracağına satayım dedim bekleyeyim bir müddet olmadı
  3. M

Sağolun. Teşekkür ederim. Zaman ayırdınız.
  4. M

Pardon neye göre boş hocam yıllardır bilgisayar kullanırım 37 yaşındayım soğutması da güzel ısınmıyor tabi özellikle asus msı olacak
  5. M

Sağolun satabilirsem komple satacağım
  6. M

Arkadaşın yazdığı fiyatlar da bu sistemi bulsam 1 adet daha alırım 25K ekran kartına fiyat biçmiş 5070 ti var mı o fiyata
  7. M

Orası öyle ekran kartı hariç beyaz sistem beyaz olunca işler değişiyor parça parça satmam komple satılırsa artık
  8. M

Bütün parçalar garantilidir Ryzen 7 9700x 1 senelik Msi b850 edge ti wifi beyaz 1 aylık Xpg lancer dual 16x2 32 gb beyaz 6000 cl30 6 aylık Corsair 3500x rm850e bundle kasa psu 2 aylık Arctic liquid freezer 3 360 pro beyaz 3 aylık Msi m560 1 tb gen5 ssd Patriot viper vp4300 2 tb gen4 ssd Palit...
  9. M

🔥İndirim Honor 400 pro 32.999 TL

Xiaomi 15 yd almayı düşünüyorum sd elite işlemciden ötürü sizce alınır mı şuan honor 400 kullanıyorum bana hız lazım güzel cihaz ama işlemcisi orta
  10. M

Yardım Renault Duster 1.3 tce edc kullanıcılarına

İstanbul da park yeri sıkıntısı var uğraşılmaz bu araçlarla bir ara düşünmüştüm
  11. M

Haklısın. Megane kullanıyor iş yerinde arkadaş sıfır aldı joy comfort diye bir paketi vardı 2021 de hala kullanıyor sorunsuz
  12. M

Sıfır alacağım geniş aile için yeri geliyor 6 kişi biniyoruz araca chery tiggo 7 pro max baktım bitmiş gelmicekmiş maksimum 1900 çıkarım 1765830971 Sıfır alacağım senede 10 bin anca yapıyorum
  13. M

Merhaba arkadaşlar. İlan başlığın da belirttiğim aracı kullananlar varsa artı ve eksisini yaşadığı olumsuzlukları yazarsanız tcross 1.0 life aracımı satıyorum aracı almak istiyorum hata yapmamak için konu açtım kullanıcılar yorum yazarsa sevinirim. Teşekkürler.
  14. M

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Arkadaşlar x870 aorus elite için biraz araştırma yaptım 55 amper kondansatör mü ne kullanılmış msi asus markalarında 80 amper sizce almak mantıklı mı?
  15. M

EA FC 26 Epicten Alınır Mı?

Hocam steam den alın pc ye format attığınız da vs. bir şey olduğundan yedekten yüklemek daha kolay
  16. M

Beyaz Sistem mi Siyah Sistem mi?

Evet çünkü sistem siyahtı satıp satıp beyaza döndüm ekran kartım 5070 ti işimi fazlasıyla görüyor sonra satıp beyaz alacağım yada dış kasayı özel bir yer bulup boyatacağım
  17. M

Beyaz kasa psu önerisi

Rabbim inşaallah sanada nasip eder
  18. M

Beyaz kasa psu önerisi

Anladım belki bütçe çıkarabilirsin fikrin değişir onun için yazdım fikir olsun diye kusura bakma
  19. M

Beyaz kasa psu önerisi

Şuan aktif kullandığım Corsair 3500X rm850e beyaz psu bundle ürününü tavsiye ederim fanlar sesli çalışıyor bios ayarlarından hızını ayarlayabiliyorsun ben %50 kullanıyorum yeterli geliyor incele istersen
  20. M

Beyaz Sistem mi Siyah Sistem mi?

Hocam fikir için kendi sistemimi paylaşıyorum
Geri