Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim Inno3d Rtx5080 X3 Oc 16gb 256bit Gddr7 Ekran Kartı 65.988 TL

Kesinlikle ben oyun tarafından konuştum hatta almışken 5080 olsun diye düşündüm oyun için aradaki farka baktığım da fiyatın değmeyeceğine karar verdim
  2. M

🔥İndirim Inno3d Rtx5080 X3 Oc 16gb 256bit Gddr7 Ekran Kartı 65.988 TL

41K ile 57K arasında 16K fiyat farkı var 5080 ile 5070ti arasında o kadar performans farkı yok. Bende 57K ya alacaktım almadım 41K ya 5070ti denk geldi aldım 4K da kullanıyorum memnunum evet biraz ısınıyor oyundan oyuna değişiyor en yüksek 77 dereceleri görüyorum fakat fanlar yüzde 50 ses sevmiyorum
  3. M

❌İndirim Bitti! MSI Mpg 322ur Qd-OLED X24 43.699₺!

Bunun 27" olanı yok mu
  4. M

Öneri Tekne İçin Kablosuz Ses Bombası Tavsiyesi 25 Metre

25 metre tekne için yeterli gelecek ses bombası tavsiyesi istiyorum deneyimli arkadaşlardan ceza yenmeyecek şekilde yeterli bir ses versin yeter malum cezalar çok yüksek yemekli tur için 50 kişilik tekne LG xl7t var aklımda yeterli mi olur bilmiyorum tavsiye istiyorum kablosuz olması gerekiyor...
  5. M

Amazon Siparişimi İptal Etti.

Bana günlerdir hiç geri dönüş sağlanmadı mecbur bekliyorum
  6. M

Her şer de bir hayır vardır
  7. M

Hesap bana ait mail telefon iki doğrulama aktif kredi kartları bana ait nasıl olur şüpheli işlem çok saçma bir güvenlik sistemleri var
  8. M

Alacağım telefonun stoğu tükendi iphone 16 alacaktım şimdi honor 600 pro beklemeye karar verdim iphone 15 qlacaktım stok yok uygun diye 17.500₺ kuponum vardı kamera benim için gereksiz bir şey kullanmıyorum oyun da oynamam sadece cihaz hızlı ve stabil olsun yeter
  9. M

Bir tane kredi kartım banka tarafından iptal edildi güvenlik nedeniyle yeniden basılıyor bir kartım geçici bloke yedi Amazon sağolsun içine etti
  10. M

Malesef çok ilgisizler. Ben her gün yazıyorum defalarca darlıyorum fakat geri dönüş hiç yok. 29 nisan da 48 saat verildi sonra 24 saat dün akşam 48 saat heralde dalga geçiyorlar
  11. M

29 nisan da bende iphone 16 sipariş ettim iptal edildi siyah beyaz lacivert mavi bütün renkleri denedim hep iptal etti Amazon 29 Nisan da kayıt oluşturdum hesap uzmanları sorunu çözecek denildi bugün bu saat oldu 20 tane kayıt oluşturdum hala dönüş yapılmadı hediye kartım var onu kullanıp amazon...
  12. M

Yardım Oled monitör ekran temizliği

Eczaneden distile su alacağım mikrofiber bez öneriniz olur mu
  13. M

Öneri MSI MAG B850 Tomahawk Max Wi-Fi 12.939 TL CRİMSON DESERT HEDİYELİ

Bende msi x870e tomahawk wifi pz anakart satın aldım oyun hediyesi var mı bakabileceğim bir yer
  14. M

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Chrome eklentisi nasıl kullanılıyor
  15. M

Glossy kaplama var mönitörde mikrofiber bez tavsiye edebilirmisiniz birde izopropil alkol kullanmaya gerek var mı
  16. M

Arkadaşlar oled monitör aldım gigabyte mo27u2 çocuklar parmak izi yapmış ekranı daha 1 haftalık titiz biriyim nasıl temizleyebilirim kutudan bez falan çıkmadı bez ve solüsyon kullanan varsa tavsiye arıyorum
Geri