Arama sonuçları: *

1. H

Ekranın kapanması ve Kasa RGB leri Hk.

1623942674 Görüldüğü gibi düz yeşil renkte olması gerekirken 5 6 saniyede bir böyle ışık patlaması oluyor.
  2. H

Ekranın kapanması ve Kasa RGB leri Hk.

Merhaba herkese iyi günler dilerim. Flexy Silver sistemini aldığımdan bu yana bir problem yoktu fakat 3 4 gündür bilgisayarın güç düğmesine bastığımda bilgisayar çalışıyor, ekran gigabyte yazısından sonra kapanıyor ve monitörü kapatıp tekrar açtığımda ekran kendine geliyor, bunun yanında kasa...
  3. H

1660 Super ve Ryzen 5 3500x ile darboğaz mı yaşıyorum?

Oyun oynarken sıkıntı yaşamadım pek ayarların birkaçını ultraya çektim fakat esc ye basıp menüye girdiğimde beni orada kilitliyor bu haliyle bilgisuaar donma raddesine geliyor
  4. H

Evet kontrol ettim kurulu, bu arada Stranded Deep adlı bir oyunda da test gerçekleitirdim, vsync kapattığımda ekran kartımın yüzde 98 lik kısmını kullandığını gördüm ve bir sıkıntı yaşamadım, sanırım sorun bu oyun için geçerli
  5. H

Oyunun default ayarlarıyla oymuyorum baktığımda ise 1080p yüksek ayarlarda olduğunu görüyorum herhangi bir ayar çekmedim kendim
  6. H

vsync kapattığımda oyun donuyor bunu fark ediyorum ve oyunun ana menüsünde oyun resmen donuyor 5 10 saniye boyunca ve tek birkez değil sürekli
  7. H

Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Kampanyadan Flexy Silver sistemi satın almış bulunmaktayım. Bilgisayarı bağlayabilecek güncel monitörüm olmadığı için 1080p bir televizyona bağladım. Gta 5 i açtığımda ise vsync açıkken sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum. Ama vsync kapattığımda fps...
Top Bottom