Arama sonuçları: *

1. Muratv

Sizce hangi monitörü tercih etmeliyim ?

teşekkür ederim ama bu ikisi arasında kalmıştım yine de almadan attıklarına göz gezdireceğim 1625873092 teşekkür ederim önerin için :)) 1625873143 sanırım bende asus alacağım teşekkür ederim <3
  2. Muratv

şu anda satılması önemli değil hali hazırda monitörü temin edebileceğim başka yerlerde var sadece ürünün özelliklerinin görüneceği bir link olsun istedim 1625872652 240fps alabilceğim bir bilgisayar toplamaya çalışıyorum :)
  3. Muratv

Arkadaşlar şu sıralar fps oyunlarına çok sardım güncel bilgisayarımda çok fazla sıkıntı çektiğim için artık masaüstü almaya karar verdim fakat monitör hakkında bir tık kafam karışık sizce hangisini almalıyım ? asusun 165 hz lik monitörü daha güven verici duruyor, monster da çok fazla şikayet...
  4. Muratv

Yardım Ekran kartı driverının ekran çözünürlüklerini gizlemesi

Şu anda sürücüsüz kullanıyorum. Sürücüyü yüklediğimde seçenek kayboluyor, sürücünün bu çözünürlüğü gizlemesini nasıl kapatabilirim diye bu konuyu açtım eski sürücüde de aynısı oluyor. Maalesef bu bir çözüm değil :)
  5. Muratv

Yardım Ekran kartı driverının ekran çözünürlüklerini gizlemesi

Acer Nitro 5 AN515-43 markalı dizüstü bilgisayarı kullanıyorum. Normalde oyunlarda 4:3 ayar kullanıyorum. Ekran çözünürlükleri kısmından oyunda 1280x960 ayarını kullanırken ekran kartı driverını yükledikten sonra bu çözünürlük kayboldu özel çözünürlük de oluşturamıyorum. Yardımcı olursanız...
Geri