Arama sonuçları: *

1. G

Tplink vr2100 bağlantı sorunu

Hallettim. Kurulumdan sonra gelişmiş ayarları kurcalayınca orda bağlantı seçenekleri vardı adsli seçip tekrar kurulum yaptım bağlantı sağladım. Aynı sorunu yaşayan varsa aşağı yukarı bu yollardan halledebilir.
  2. G

Tplink vr2100 bağlantı sorunu

Merhaba arkadaşlar geçen gün tplink vr400 aldım kurulumu yaptım İnternete bağlanması, müşteri hizmetleriyle tekrar kurulum yaptık aynı sorunla karşılaşınca iade edin ya da servise gönderin dediler ben de iade ettim. Bugün de vr2100 aldım müşteri hizmetleriyle kurulum yaptım bunda da İnternet...
  3. G

Bu bilgisayar alınır mı?

Aşağı yukarı aynı sistemi kullanıyorum arkadaşların dediği gibi ekran kartı pek iyi değil 75-80 derece kadar ısınıyor. Ha sıkıntı mı desen yaklaşık 6 aydır kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim gittiği yere kadar gidecek. (fps değerleri genel olarak iyi mesela pubg ve apex legends 100+ fps)...
  4. G

Yardım CoD warzone disk okuma hatası

Merhaba arkadaşlar forum hayırlı olsun öncelikle. Cod warzone yükledim ama oyunu açmaya çalıştığımda 'disk read error' uyarısı çıkıp oyun kapanıyor ne yapacağımı bilemedim pek hakim de değilim konuya yardımcı Olursanız sevinirim. Sistem: ryzen 5 2600, msi b450m pro vdh plus, msi rx 580 8 GB...
Top Bottom