Arama sonuçları: *

1. Emirhan Özer

Güncel Cashback Listesi (KASIM 2025) 🔥

bulabildin mi hocam iyi bir platform
  2. Emirhan Özer

🔥İndirim Güncel En İyi Cashback uygulaması

hocam memnun musunuz bundan, biraz araştırdım en çok bu veriyor baktıklarım arasında. sadece cashbacki biraz geç veriyor dimi harici bi sıkıntı gördünüz mğ
  3. Emirhan Özer

🔥İndirim Güncel En İyi Cashback uygulaması

beyler güncelde en iyisi hangisidir, papel de kapandı nereye geçiyoruz
  4. Emirhan Özer

Amazon Depodan 2. El Modem Alınır mı?

evet hocam biliyorum dediğiniz gibi. diğer modeme bağlayacağım, 2. el olması sorun çıkarır mı sizce güvenlik anlamında?
  5. Emirhan Özer

Amazon Depodan 2. El Modem Alınır mı?

Herkese merhaba, Bu modemi Amazon 2. elde yeni gibi kategorisinde satıyor. Kutusu hasarlı veya başka biri kullanıp beğenmemiş. Sıfırı 1960 TL bu 1400 TL, fiyat farkı 560 TL. Sizce bu 2. el modemi almak mantıklı mı ciddi kar sağlıyor fakat modem olduğu için hacklenmekten korkuyorum. Siz ne...
  6. Emirhan Özer

Preworkout Olarak HIQ Smash Pro mu Protein Ocean Supreme mi?

Herkese merhaba, Spora başlayalı 1 yıl oldu ve hiç preworkout kullanmadım. Bazı günler motivasyon kaybından dolayı enerjim düşük olduğu için preworkout almaya karar verdim. Birkaç sorum var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. İlgili ürünler: Protein Ocean Supreme (809...
  7. Emirhan Özer

Omega 3, Magnezyum ve D3(+K2) Takviyesi Olarak Hangi Markayı Tavsiye Edersiniz?

Ben de öyle yaptım hocam, hiç anlamadığım için Gemini'ye felan da sordum diğer markalar ile kıyasladım bu mantıklı geldi bana da. İndirim kodu ile birlikte 950 TL tuttu. Bakalım nasıllar deneyimlemiş olacağım.
  8. Emirhan Özer

Omega 3, Magnezyum ve D3(+K2) Takviyesi Olarak Hangi Markayı Tavsiye Edersiniz?

Herkese merhaba, Omega 3, Magnezyum ve D3 vitaminleri almak istiyorum. En optimum yani fiyat/performans olarak en iyi marka hangisidir?
  9. Emirhan Özer

2K Civarı Mouse Önerisi

2k civarı kablosuz tavsiyen nedir hocam
  10. Emirhan Özer

İstanbul'da Cağ Kebabı Nerede Yenir?

Herkese merhaba, İstanbul'da (avrupa yakasında olursa daha iyi olur) yediğimize deyecek bir cağ kebapçı var mı?
  11. Emirhan Özer

Quizlet Plus Paket Ücretleri Tutarsızlığı?

Evet hocam o yüzden konuyu açtım zaten 😄 arada ciddi bir fark var internetteki şikayetleri de görünce bi sorayım dedim. App ve Web fiyatları farkı bariz çok açık. App üzerinden tl olarak alıp ekstremde 36 dolar harcama görmek istemiyorum 😅
  12. Emirhan Özer

hocam yani ben mobilden aldığım zaman tl olarak yansır değil mi yanlış anlamadım sizi. dil öğrenirken kullanılıyor hocam. ilkokulda kullandığımız fihristin uygulama hali gibi bir şey.
  13. Emirhan Özer

Herkese merhaba, Quizlet uygulamasının plus üyeliği ekran görüntülerinde görüldüğü üzere mobilde yıllık 320₺, tarayıcıda ise 36$. Şikayetvar'daki şikayetleri görünce size bi sorayım dedim. Mobil uygulamasından yıllık üyeliği Türk Lirası olarak satın alırsam kart ekstreme dolar olarak yansır mı...
  14. Emirhan Özer

IPhone'da Whatsapp Aktarması Sonrası Fotoğrafların Galeriye Gelmeme Sorunu

Herkese merhaba, Android'ten iPhone'a geçtim ve telefonu baştan kurarken IOS'a taşı uygulaması ile Whatsapp'ı yeni telefonuma taşıdım. Whatsapp'a girip herhangi bir sohbet bilgisine girip daha önce gruptaki fotoğrafları görebiliyoruz ya, onlar iPhone'un galerisine inmemiş. Bunu ben illa elle...
  15. Emirhan Özer

Çözüldü✓ Android'ten Iphone'a Whatsapp mesajları nasıl taşınır ?

ben de sizin gibi yaptım dün whatsappı tümüyle iphonea aktardım. whatsappı açıp gruplara girip orada paylaşılan video ve fotoğrafları görmek gibi bir seçenek var ya orada görebiliyorum fakat telefonun galerisine inmemiş bu video ve fotoğraflar. evet whatsapp ayarlarında gelen görüntüyü galeriye...
  16. Emirhan Özer

Çözüldü✓ Android'ten Iphone'a Whatsapp mesajları nasıl taşınır ?

hocam telefonu sıfırlayınca telefon ayarları gidiyor mu yoksa icloud onları da tutuyor mu?
  17. Emirhan Özer

HIQ Kreatin Alınır mı?

Hocam ben de yeni başladım sayılır. Geçen ay bunu almıştım tadı fena değil bana göre içilebiliyor ama yanında eşantiyon olarak çikolatalı yolladılar onu daha çok beğendim bu ay da çikolatalı olanını alacağım. Alırken sepette "BIG10" kodunu kullanmayı unutmayın %10 indirim sağlıyor.
  18. Emirhan Özer

HIQ Kreatin Alınır mı?

Boykot olduğunu bilmiyordum, büyük ihtimalle yeni ürünlerini tanıtıyorlar diye düşünmüştüm.
  19. Emirhan Özer

HIQ Kreatin Alınır mı?

Herkese selamlar, 810 TL'ye HIQ Creatine %100 Monohydrate 1000g Unflavored - Limited Edition aldım ve şu an fiyatı 1080 TL. 1 kg olmasına rağmen çok ucuz geldi bana. Bundan önce supplementler.com'un kreatinini kullandım. HIQ kreatini açınca tozu biraz daha yumuşak geldi bu yüzden de biraz...
  20. Emirhan Özer

Hangi Protein Tozunu ve Hangi Aromalısını Almalıyım?

Herkese merhaba, Spora başlayalı biraz oldu ve hayatımda hiç protein tozu almadım. Bu yüzden bilgim sıfır. Biraz araştırınca şu üçü (Supplementler.com & Bigjoy & HIQ) arasında kaldım. Üçünün de fiyatları aynı. Bunlardan hangisini ve hangi aromalısını almalıyım? Bunların haricine bu fiyat...
Geri