Arama sonuçları: *

1. A

ASUS P5QL Pro anakartta RAM MHz arttırma

Arkadaşlar bilgisayarımda 2x2 4 GB RAM kullanıyordum, bir 2x2 daha RAM aldım. görev yoneticine baktigimda RAM 8 GB gözüküyor ama 800MHz olarak calisiyor ama bu RAM'lerin her biri 800MHz bu hızı daha da artıramaz mıyım ya da artırsam bir sorun olur mu? Oynadığım oyunlar ETS 2, GTA 5, CS:GO veya...
  2. A

Anakart Slot Renkleri Ne Anlama Gelir ?

Arkadaşlar merhaba benim Anakartım ASUS P5QL PRO ve slotların 2 si sarı 2 si siyah ama sarı ve siyah bir tarafta , diğer tarafta da aynı şekilde. Bunlar ne anlama geliyor benim bilgisayarımda iki adet 2GB DDR2 800 MHz ram var , onlar siyah kısımlara takılı yani biri Dımm A2 de biri Dımm B2 de...
  3. A

Yeni ram alıcam fakat kararsızım

Ram almak istediğinizi söylemişsiniz ama işlemci için konu açmışsınız.
  4. A

Aniden oyunlarda FPS düştü

Arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi 2 gün önce bilgisayarda oyun oynarken ekran karıncalanmaya başladı, yani görüntü gitti karıncalanma oldu, ben de ekran kartının kablosunu çıkarıp geri taktım. Ekran geldi ama 30 saniye sonra bilgisayar kapandı ve açma tuşuna bastığımda bilgisayar açılıyor 2...
  5. A

İşlemci değiştirdim bilgisayar açılıp kapanıyor

Arkadaşlar bugün q9500 islemci taktim macunu sürdüm soğutucuyu taktım ama bilgisayar açıldı bana bi soru sordu new cpu installed diye baslayan bir cumle altinda da f1 setup ve f2 default falan diyordu f1 e basıp bios girip kaydedip ciktim ve pc kapandi tekrar acilista 2 3 saniye sonra kapaniyor...
  6. A

Rx 550 2gb ve quad core q9500 birleşiminde darboğaz olur mu ?

Evet arkadaşlar başlık da sorduğum gibi elimde ASUS RX 550 2 GB ekran kartı var ve Quad Core Q9500 işlemci alacağım ikisi arasında dar boğaz olur mu olmaz mı merak ediyorum. Sistemim; Anakart: ASUS P5QL Pro. İşlemci: Quad Core Q8300 2.5GHz. Ekran kartı: ASUS arez Phoenix Radeon RX 550 2 GB...
Top Bottom