Arama sonuçları: *

1. M

bilgisayarım PUBG kaldırırmı

arkadaşlar STEAM PUBG oynamak istiyorum ama bilgisayarım kaldırıyor mu bilmiyorum yardım eder misiniz BİLGİSAYARIM aşağıdaki özelliklere sahip işlemci :AMD Ryzen 3 2200U with Radeon Vega Mobile Gfx 2.50 GHz RAM: 8GB EKRAN KARTI : AMD Radeon vega 3 graphics top. bellek 4GB yazıyor ama vram 240...
  2. M

Yardım Bilgisayarım truck and Logistics simulator kaldırırmı

Pc özellikleri: İşlemci:AMD Ryzen 3 2200u Ekran kartı: Radeon vega 3 graphics Ram:8 Gb Windows 10 sürümünde bilgisayarım var Dediğim gibi truck and Logistics simulator kaldırırmı
  3. M

Yardım Bilgisayarom call of duty warzone kaldırırmı

Bilgisayarımın özellikleri : İşlemci: AMD Ryzen 3 2200u Ekran kartı: Radeon vega 3 graphics Ram: 8 Gb Windows 10 Özelliklerine sahip yukarıda söylediğim gibi call of duty warzone kaldırırmı
  4. M

Yardım bilgisayarım truck and logistics simulator kaldırırmı

sistemim : ekran kartı: vega graphics ( vega 3 olarakta geçiyor) işlemci: ryzen 3 2200u ram: 8 GB yukarıda söylediğim gibi bilgisayarım bu oyunu kaldırırmı
  5. M

Yardım bilgisayarım Truck and Logistics Simulator kaldırırmı lütfen yardım edin

arkadaşlar yukarıda sorduğum gibi bilgisayarım Truck and Logistics Simulator bu oyunu açarmı bilgisayarımın özellikleri: AMD ryzen 3 2200u işlemci AMD radeon vega graphıcs(vega 3 olarakta geçiyor) ekran kartı 8 GB ram windows 10 home sürüm yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekürler
  6. M

Yardım bilgisayarımın kaldırmadığı oyunları yüklersem ne olur

başlıkta da gördüğünüz gibi bilgisayarımızın kaldırmadığı programları oyunları vs. şeyleri yükleyip açarsak her hangi bir sorun yaşarmıyız sistem bozulurmu çökermi arızalanırmı yada ekran kartı vs. parçalar yanarmı yardım ederseniz sevinirim merak ettiğim bir konudur kendisi ?
  7. M

Yardım bilgisayarım gta 5 kaldırırmı

gta 5 kaldırıyorsa beamng drive da kaldırır demi
  8. M

Yardım bilgisayarım gta 5 kaldırırmı

bilgisayarımın özellikleri: işlemci: AMD RYZEN 3 2200u ekran kartı: vega 3 ram: 8 GB bilgisayarlardan anlamıyorum lütfen bakarmısınız kaldırıyormu
  9. M

Yardım Bilgisayarım beamng drive kaldırırmı

Yani şimdi benim bilgisayarım kaldırıyormu kaldırmıyormu 2200u olan 1619731469 Bir şey daha soracağım peki bilgisayarım gta5 i kaldırırmı
  10. M

Benim bilgisayar Ryzen 3 2200u ama bu attığın 3200 un sanırım bir şey fark ediyormu
  11. M

Benim bilgisayar Ryzen 3 2200u ama bu attığın 3200 un sanırım bir şey fark ediyormu
  12. M

Bilgisayarımın özellikleri: İşlemci: AMD RYZEN 3 2200U Ekran kartı: Radeon vega graphics (vega 3 diyede geçiyor olması lazım) Ram: 8gb Windows 10 sürümünde bilgisayarım var. Bilgisayarlar hakkında fazla bilgim olmadığı için kaldırıp kaldırmadığını bilmiyorum yardımcı olan olmayan herkese...
Geri