Arama sonuçları: *

1. oğuzbeyi

ikinci el ekran kartı alırken dikkat edilmesi gerekenler

ikinci el mecbur kalmadıkça alma derim hocam ama alman gerekiyorsa elden teslim alacak bi dost bulmaya çalış
  2. oğuzbeyi

İphone XS Max vs Lenovo Legion

Anladım, sağolasın reisim. Her fikir çok önemli
  3. oğuzbeyi

Xs Max kullanıcısı mısın hocam ? 1616493380 Fikrini belirttiğin için teşekkür ederim yine de
  4. oğuzbeyi

Çok sağolun hocam vaktinizi ayırıp gayet açıklayıcı bilgileri benimle paylaştığınız için. Kafamda şekillenmeye başladı kararım yavaştan
  5. oğuzbeyi

Facebook Yıldız Ödemesi Almak İçin Ne Yapmalı ?

Selamlar güzel insanlar. Facebook'ta canlı yayında kazandığımız yıldızların ödemesini almak için hangi adımları takip etmeliyiz? Ayrıca bu vergilendirme vb. sorunsallar Facebook yıldız ödemesi alma sırasında karşımıza çıkıyor mu ? Konu hakkında detaylı bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim 😊 🙌
  6. oğuzbeyi

her türlü fikre açığım, yardımcı oldunuz tabi ki
  7. oğuzbeyi

Mobile Legends hocam :) 11 sizin için düşüneceğim yine de 1616406883 Değerli fikriniz için teşekkür ederim :)
  8. oğuzbeyi

Hocam değerli fikirleriniz için teşekkür ederim ancak 2 telefon arasında kalmış durumdayım. 3. şıkkı sokarsam kafam bayağı karışır :) bayağı eleyerek 2 telefona indirgedim olayı bu ikisinden hangisini tercih ederdiniz acaba ?
  9. oğuzbeyi

Anladım hocam teşekkür ederim. Çok oyun oynayan biri olsanız tam dolu haldeyken ne kadar süre oyun oynayınca şarjın bittiğini soracaktım ancak çok oynamadığınız için bunu hesaplamamış olabilirsiniz
  10. oğuzbeyi

Oyun oynuyor musun hocam öncelikle bir de grafik ayarları maksimum seviyede performansı nedir ? Ben ek olarak oyun yayını da yapacağım telefondan bunun için yeterli performansı alabilir miyim hiç denediniz mi ?
  11. oğuzbeyi

Şu an kullandığım cihazı (iphone) yaklaşık 4 yıl önce aldım ve hala gayet güzel performans veriyor ancak gerek grafik ayarları gerek ısınma problemi yüzünden değiştirmeyi düşünüyorum ben de Xs Max'a bir tık daha yakınım ancak Lenovo kullanan arkadaşların fikrini de almak istiyorum bu konuda...
  12. oğuzbeyi

uyarınız için teşekkür ederim gerekli düzenlemeyi yaptım şimdi
  13. oğuzbeyi

Dostlarım merhaba. Telefondan oyun yayını yapıyorum ve yıllardır iphone kullanıyorum. Ancak kafama takılan bir konu var sizce İphone Xs Max mı almalıyım yoksa Lenovo Legion Phone Duel mi? Her açıdan görüşe açığım özellikle kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
Top Bottom