Arama sonuçları: *

1. M

Ayt matematik kaynak önerisi

Merhaba arkadaşlar başlangıç için ayt matematik kaynağı önerir misiniz?
  2. M

Tyt Problem Başlangıç Kitabı Önerisi

Merhaba arkadaşlar yks hazırlanıyorum tyt matematikte netlerim çok düşük 2-4 arası başlangıç seviyesi güzel bir problem kitabı alacağım çoğu kişi çap problemler kitabını öneriyor sanırım soruları da çözümlüymüş kitap üzerinde önerir misiniz veya başka önereceğiniz güzel kaynak var mı ?
  3. M

Bilgisayar her açılışta mavi ekran veriyor

Merhaba arkadaşlar. Toshiba marka laptopum var bilgisayar açılırken veya masaüstüne gelince mavi ekran verip yeniden başlıyor sonrasında 5 dk arayla tekrar aynı sorunu tekrarlıyor , görev yöneticisine ve PC özelliklerine bakmak istediğimde (DxDiag'dan) gene mavi ekran veriyor ve sonrasında her...
  4. M

A8-7410 sistem açılırken mavi ekran hatası veriyor (minidump paylaştım)

Merhaba arkadaşlar. Toshiba marka laptopum var bilgisayar açılırken veya masaüstüne gelince mavi ekran verip yeniden başlıyor sonrasında 5 dk arayla tekrar aynı sorunu tekrarlıyor , görev yöneticisine ve PC özelliklerine bakmak istediğimde (DxDiag'dan) gene mavi ekran veriyor ve sonrasında her...
  5. M

Huawei Matebook D15 vs Lenovo V14 G2 ltl

Huawei'i satın aldım üzmez umarım
  6. M

Huawei Matebook D15 vs Lenovo V14 G2 ltl

Arkadaşlar iki bilgisayar arasında kaldım sizce hangisi günlük işler ve ofis programları için . arada küçük çaplı oyunlar oynayabilirim belki. lenovoyu düşünüyordum fakat intelin g serisi işlemcilerinde throttle sorunu varmış sanırım onun için aklımda soru işareti bıraktı...
  7. M

Dell Vostro 5402 Alınır Mı ?

Dell Vostro 5402 FG35F85N Intel Core i5 1135G7 8GB 512GB SSD MX330 14 FHD Linux https://m.turkcell.com.tr/pasaj/bilgisayar-tablet/bilgisayarlar/laptoplar/dell-vostro-5402-fg35f85n?seller=1&color=1003552&utm_source=aka Bu bilgisayar alınır mı arkadaşlar? Günlük işler ve ofis programlarını...
  8. M

Huawei matebook d15 vs Acer Aspire A315-57G

Oyundan kastım düşük sistemli oyunlar csgo valorant vs. Arada nadir oynayacağım zaten.
  9. M

Maalesef hocam bütçe bu kadar , oyundan kastım csgo gta5 valorant vs.
  10. M

Arkadaşlar 2'si arasında kaldım. Sizce hangisi? Günlük işler ve ofis programları için kullanacağım bataryası iyi olsun istiyorum, arada oyun da oynayabilirim...
  11. M

iPad'e harici harddisk bağlanılabilir mi ?

32 GB ' lık iPad alacağım depolamaya ihtiyacım pek olacağını zannetmiyorum 128 GB ile arasında fiyat farkı çok olduğu için harici harddisk almayı düşünüyorum mantıklı bir seçim olur mu ?
  12. M

iPad'e harici harddisk bağlanılabilir mi ?

Arkadaşlarlar iPad 'e harici harddisk bağlanılabiliyor mu ?
  13. M

samsung tab s6 lite alınır mı?

Soru sordum sadece ? Aldın mı diye
  14. M

samsung tab s6 lite alınır mı?

Aldın mı bro 😅
  15. M

Ekran bir anda gitti geri gelmedi

PSU gamepower 650w 80+ bronze bir sıkıntı olur mu acaba korkuyorum fişi çekmeye de
  16. M

Yok hocam olmuyor ne yapacağım bilmiyorum
  17. M

Basılı tuttum Gine olmadı kaç saniye basılı tutmalıyım ben mi yanlış yaptım acaba ?
  18. M

Hocam 1 aydır sıkıntısız kullanıyordum Radeon adrenalin guncelleme gelmiş onu yaptım birde Windows 10 güncellemesini yaptım şimdi de ekran gelmiyor ve bilgisayarı kapatamıyorum
  19. M

Bilgisayarda kapanmıyor hiçbir şekilde fişi çeksem çok sıkıntı olur mu
  20. M

Hocam 1 aydır sıkıntısız kullanıyorum dünkü yayınlanan güncellemeyi yaptım ondan oldu sanırım eski sürümü nasıl yükleyebilirim ekran da gelmiyor şuan .
Geri