Arama sonuçları: *

1. A

Bisikletin ön tekerleginden gelen ses

kendin yapamazsın bisikletçi halleder fiyat konusunda bir şey söyleyemem ama çok fiyat çekmezdir
  2. A

Bisikletin ön tekerleginden gelen ses

janttın bilyeleri dağalmıştır göbek kısmındaki
  3. A

assetto corsa destek

Selamünaleyküm öncelikle. Resimde gördüğün gibi haritaları indirdim ancak bu şekilde oluyor. Bütün dpc sunucuları için geçerli. Hepsinde böyle. Yardım ederseniz sevenirim şimdiden teşekkür ederim
  4. A

ethernet kablosu önerisi

teşekkür ederim sağol
  5. A

ethernet kablosu önerisi

hız olarak nasıl ?
  6. A

ethernet kablosu önerisi

10 mt bütçe max 150-160
  7. A

ethernet kablosu önerisi

ethernet kablosu alıcam leptobuma onun için ethernet kablosu istiyorum tavsiyeniz nedir hangi marka link atarsanız iyi olur teşekkür ederim sağolun 10 mt bütçe max 150-160
  8. A

Ethernet kablosu alıcam leptop için acaba iyi olan marka nedir

İyi günler herkese leptop’um için ethernet kablosu alıcam 10mt acaba önere bileceğiniz bir kablo varmı ? Kaliteli olsun hemen bozulma yapmasın şimdiden teşekkür ederim
  9. A

Neden internetin hızı düşer

arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce internetimi 16 megabite çıkardım interneten hız testi yaptığımda 14-11 arsı dowloand alıyordum taki 3 gün önceye kadar şimdi ise 5.0-2.0 dowloand alıyorum türk tekomu aradım bir sorun bulamadılar modemin müşteri hizmetini aradım modemde de sorun bulamadılar bu...
  10. A

Drop plus nasıl bir kulaklık?

teşekkür ederim 1620204303 ince hesapta cuma günleri gamming gecesi oluyır orda corsair void elite rgb 450-500 tl gibi bir fiyata düşüyor yakalarsam onu alıcam
  11. A

kulaklarını rahatsız ediyormu taktığın zaman?
  12. A

Drop plus almayı planlıyorum kullanan var mı aranızda? kulakları rahatsız ediyormu terleme yapıyormu ?
  13. A

Yeni bir kulaklık alıcam önere bileceğiniz bir ürün var mı ?

Sen ne önerirsin 2 hafta içinde alıcam senin önere bileceğin bir şey var mı drop plas buldum bide ince hesapta gammig gecesinde corsair void elite kulaklığı 450 500 tl arasına iniyor indirimde nasıl bu iki kulaklık?
  14. A

Yeni bir kulaklık alıcam önere bileceğiniz bir ürün var mı ?

Herkese iyi günler Yeni bir kulaklık alıcam önere bileceğiniz bir şey varmı ? Bütçem 450-500 arası uzun kullanımda terletme yapmasın. Şimdiden teşekkür ederim sağolun. Gta 5 csgo valorant gibi oyunlar oynicağım ses kasma açısından iyi olsun
  15. A

Yeni mouse alıcam önereceğiniz birşeyler var mı?

Gençler günaydın iyi günler dilerim yeni bir bilgisayar aldım cuma akşamı bu hafta elime ulaşırdır yeni bir mouse alıcam bana önereceğiniz birşeyler varmı? mouse rgb olursa iyi olur mouse için 350 tl gibi bir bütçem var. Gta 5 csgo valorant gibi oyunlar oynicağım Şimdiden herkes'e teşekkür ederim.
  16. A

Bu ekipmanlar iyi midir?, alınır mı??

mouse olarak bloody w70 bunu alabilirsin banada bunu nerdiler bende alacağım ama fiyatı biraz yüksek. https://www.trendyol.com/bloody/w70-max-stone-black-10k-cpi-opt-rgb-uc34-aktif-gaming-mouse-p-81545862
  17. A

incehesap.com dan gaming gecesinden corsair void rgb elite almayı planlıyorum

her cuma incehesap.com da saat 19:00 ürünler yavaş yavaş açıklanıyo saat 22:00 da satışa çıkıyor eğer tekrar indirime girerse yakalıya bilirsem alıcam sadece kulaklık değil her şey mouse,klavye kasa ekran kart ları falan aklında bulunsun.
  18. A

750 tl itopyada yanlışta hatırlıyo olabilirim 450 tl gibi bi fiyatı vardı.
  19. A

ince hesaptan gaming gecesinden corsair void rgb elite almayı planlıyorum hatırladığım kadarıyla 450 tl gibi fiyata iniyordu kulaklığı kullanan var mı aranızda konfor açısından nasıl bir kulaklık uzun kulanımda terleme yapıyor mu? fiyatı yanlış hatırlıyorsam düzelte bilirsiniz. Şimdiden herkese...
Top Bottom