Arama sonuçları: *

1. E

Microsoft store Roblox Açılmıyor

kendi hesabım
  2. E

Olmadı knk ztn her gün deniyorum Windows son sürümde güncel siistem yetiyor ama açılmıyor
  3. E

Microsoft storeden robux fiyatları daha ucuz olduğu için roblox indirdim fakat oyuna giremiyorum girerken roblox yazısı gelip atıyor ne yapmalıyım
  4. E

Wi-Fi adaptör önerisi ?

ne dediğini pek anlamadım ama herhalde kullanacağım pc demi? demek istedin evet kullanacağın pc de yapmalısın kurulumu
  5. E

Wi-Fi adaptör önerisi ?

aldığın zaman paketin içinden bir cd çıkacak onu takıp driver kurulumu yapman gerek youtubede bulabilirsin.
  6. E

Wi-Fi adaptör önerisi ?

https://www.trendyol.com/tp-link/tl-wn821n-wireless-300-mbps-n-kablosuz-usb-adaptor-p-2516344?boutiqueId=555788&merchantId=109239 Ben bunu kullanıyorum ve gayet memnunm
  7. E

MalwereByte dosyalarımı silermi

bilgisayarımda virüs olabileceği nedeniyle malwerebytes yükledim 18 tane virüs buldu bilgisayarda babamında işleri var virüsleri silersem dosyalarda silinirmi
  8. E

Google Drive dan yüklenen dosyalar virüslü olabilirmi

Google Drive dan yüklenen herhangi bir şey virüslü olabilirmi google virüsü algılarmı?
  9. E

Steam'de verilen Ücretsiz oyunlar bizdemi kalıyor

Oyuna steamden giriş yapamıyorum ama yerel dosyalara göz ata basarak ordan çalıştırabiliyorum
  10. E

2000TL Ekran Kartı Önerisi

Psumun kaç w olduğunu bilmiyorum. rx570 ısınma falan olurmu? GTA 5 Valorant İyi Fps verirmi? rx580 sahibinden 2.el bulamadım
  11. E

2000TL Ekran Kartı Önerisi

Bütçe = 2000TL Sistemim : i5 7400 3.00ghz İntel HD grapichs 630 8gb ram
  12. E

Peki Oyunun Dosyasını başka bir klasöre atıp çalıştırırsam indirim bitse bile oynanırmı çünkü oynamayı çok istiyorum.
  13. E

Peki Oyunun Dosyasını başka bir klasöre atıp çalıştırırsam indirim bitse bile oynanırmı çünkü oynamayı çok istiyorum.
  14. E

Peki ben oyunu yükleyip oyunun dosyalarını başka bir klosöre atıp çalıştırırsam indirim bitse bile oynanırmı çünkü oynamayı cidden çok istiyorum
  15. E

Cevabın İçin teşekkürler, senin sistem Kaç TL ve iyi fps veriyormu Valorant Gta 5 falan
  16. E

Daha Öncede Sims 4 kütüphaneye eklemiştim yeni bilgisayarım olunca yüklerim diye fakat kütüphanede yüklemek istediğimde satın al yazıyordu, Evet hala beleş
  17. E

Steam 24 saatlik bir süreyle hoi4 u bedava yaptı hemen yükledim bu oyun indirim bitince bendemi kalacak yoksa indirim bitince gidecekmi?
  18. E

Fiyat Performans Klavye Önerisi

https://www.trendyol.com/rampage/fitment-rgb-gaming-combo-oyuncu-klavye-mouse-kulaklik-mousepad-set-p-78851564 Bu set iyi mi??
  19. E

Evt, kulaklık olmasada olur
  20. E

set
Top Bottom