Arama sonuçları: *

1. C

A520M H ve A520M-A PRO Hakkında Sorular

Senin dediğin mantıklı gelmiyor. Benim laptopta 3200 mhz ram var fakat işlemcim 2933 mhz e kadar desteklediği için üstüne çıkamıyorum. Araştırma yaptığımda da işlemci ram desteğine göre almak lazım. Bende biliyorum anakart destekliyor ama işlemci desteklemedikten sonra yüksek almanın bir manası...
  2. C

Neyse araştırırım. Ben öğrenmek istiyorum sadece
  3. C

Peki işlemci de bahsettiği ne?
  4. C

Işlemcinin sitesinde ram olarak 3200 MHz kadar desteklediği gözüküyor. O zaman 3600 almak saçma mı olur?
  5. C

Anladım. Teşekkürler. AMD sitesinde hangi kısımda işlemcinin grafik birimi olup olmadığını gösteriliyor? Monitör şu olacak ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör
  6. C

3060 alacağım ama 3-4 ay sonra anca alabilirim. O zamana kadar oynacağım tek oyun valorant. Gerisi yazılım,film vs. Dediğin kasayı gördüm. Bende senin gibi dizeceğim gibi
  7. C

Selamün Aleyküm İşlemcim Ryzen 5 5600 Ekran Kartım yok Anakart seçimi yapmaya çalışıyorum.İşlemciyi destekliyor sanırım. Sitede 5000 serisi diyordu. Bunu da cevaplarsanız sevinirim. Ekran kartım olmadığı için mönitörde sıkıntı yaşar mıyım diye sormak istiyorum.165 Hz 0.5 ms veya 1 ms(asus)...
  8. C

Mouse Önerisi ve Soru

Selamün Aleyküm. İstediğim mouse fareyi hızlıca çevirdiğim zaman takılmaması. Bunun için hangi özelliğe bakmam gerekiyor. dpi değil büyük ihtimalle bende 3600 dpi mouse var sağa çevirince saçmalıyor. Neye dikkat etmem gerekiyor?
Top Bottom