Arama sonuçları: *

1. U

Atılan güncel olmayan windows sonrası windowsu güncelleştirmek mümkün mü

Atılan güncel olmayan windows sonrası windowsu güncelleştirmek mümkün mü? Windows yükledikten sonra ayarlardan windows update bölümünden güncelleye bastığım da son sürüm windows gelmedi bilgisi olan var mı?
  2. U

SSD öneri mac bütçe 400 tl

Çok saol
  3. U

1Tb hdd takılı şuan pc de . Yazılımla uğraşıyorum pc hız kazansın diye 256 ya da 480 tercih edicem. Şuan 1tb hafıza olmasına rağmen 300gb ım dolu 1 senedir ne arttı ne azaldı depolamam. 256 gb nin de yeteceğini düşünüyorum . Bu mesajıma göre hangisini almamı önerirsiniz?
  4. U

1Tb hdd takılı şuan pc de . Yazılımla uğraşıyorum pc hız kazansın diye 256 ya da 480 tercih edicem. Şuan 1tb hafıza olmasına rağmen 300gb ım dolu 1 senedir ne arttı ne azaldı depolamam. 256 gb nin de yeteceğini düşünüyorum . Bu mesajıma göre hangisini almamı önerirsiniz?
  5. U

6. U

Performans olarak 870 evo ile patriot arasında bi fark var mıdır hocam?
  7. U

870 evonun performasıyla 480 gb patriotun performans ve kalitesini karşılaştırırsak ne sonuç çıkar?
  8. U

Herkes patriot cu çıktı be
  9. U

Samsung bu kadar ön plandayken neden cayır cayır Patriot paylaşılıyo ??
  10. U

Yazılımla uğraşıyorum 1 tb hdd var hız kazanmak istiyorum 400 tl bütçem var m2 slot yok
  11. U

SSD ÖNERİSİ verebilir misiniz max bütçem 400tl
Top Bottom