Arama sonuçları: *

1. J4rvisM

🔥İndirim Anker Q21İ NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık 🔥1.299 TL

Arkadaşlar çok bass vs anlamam ama büyük kulaklı biri olarak kulaklık inanılmaz rahat. Başımın üstünde vs herhangi bir ağrı yapmadı kullandığımdan beri Bence en önemlisi olan NC işini de mükemmel yapan bir kulaklık. Yanınızdan araba geçse duymazsınız müzik dinlerken o derece Zamananında 1150ye...
  2. J4rvisM

Göğüs antrenmanı için hareket önerisi

split yerine push pull legs deneyebilirsin. 4. günde üst body atarsın güzel olur diye düşünüyorum
  3. J4rvisM

AULA F75 temu dan kaldırılmış

Royal kludge r75 almıştım bir ay önce Görsem bunu alırdım sanırım
  4. J4rvisM

🔥İndirim TEMU AJAZZ 159 APEX TEKRAR STOĞA GİRDİ

Rog pugio 2 wireless var Geçmeye değer mi ?
  5. J4rvisM

🔥İndirim TEMU AJAZZ 159 APEX TEKRAR STOĞA GİRDİ

minimum sepet tutarı istiyor. Onu nasıl aşıyoruz ?
  6. J4rvisM

Fitness- Vücut Geliştirme Hakkında Doğru Bilgiler

Hocam gainer kullanmanıza hiç gerek yok bence tamamen sizin odaklanmanız. 70.9 kilo başlamıştım spor yapmaya geçen aralık başında, sürekli olabildiğince yiyerek (Her şeyi değil, Protein ağırlıklı ve çok yağlı yemeden) yaklaşık sanırsam mart civarında 89 kiloyu görmüştüm. En yüksek 94.9a çıktım...
  7. J4rvisM

🔥İndirim Klasse mousepad İndirimleri - Amazon Prime

Klasse Longteng Huoyun red var Geçmeye değer mi ?
  8. J4rvisM

Çözüldü✓ LG Ultragear 24GS65F-B Model Monitör Kullanan Var Mı ?

ya düşününce 4kya alabileceğim daha iyi bir monitör yok o yüzden çok dert etmedim ya, ama boyum vs az daha kısa olsa inanılmaz rahatsız edici durum Monitörün en aşağıdaki halinde yere 14cm civarı bişi kalıyo xd
  9. J4rvisM

bende 4kya aldım diğer monitörüm asus vg249q Bende aşırı ayar oldum inmemesi, pc başında sürekli baston yutmuş gibi durmam gerekiyor. Yandaki asus masaya yapışabiliyor direkt istersem Saçma saçma işler ya
  10. J4rvisM

Biraz uplamak gibi olacak ama bende asus vg249q ile farkını göstereyim Lg hdr modda asus sinema modunda Renk farklılıkları böyle duruyor: Açıkçası renk farkı biraz canımı sıktı ama alışabilmeyi umuyorum. Onun dışında mükemmel bir monitör Birde bana çok yukarıda geldi monitör ben genelde...
  11. J4rvisM

🔥İndirim Anker Soundcare Life Note 3i Bluetooth Kulaklık- Hibrit Aktif Gürültü Önleme 🔥1.159 TL 🔥

Oldukça güzel bir kulaklık, karşılaştığım tek sorun bazen kutusuna konulduğunda kapanmıyor bu yüzden şarj olmuyo yada bağlantısı kopmuyor. Onun dışında eq ayarı ve noise cancelation ile çok güzel bir ses veriyor mikrofonuda arkadaki sesi tamamen 0 lamasada oldukça azaltıp net bir şekilde...
  12. J4rvisM

İndirimdeki Lg Ultragear Monitörü aldım

Bunu mu önerirsiniz yoksa LG'yi mi. Karar verip alacağım bu akşam
  13. J4rvisM

MSI G2712F alınır mı ?

Monitör arıyordum gaming gecesinde denk geldim. Ne dersiniz fiyatına değer mi yoksa bu fiyat bandında daha uygunu var mıdır ? 1730489655 Veya bu mu alınmalı ? Güncel monitörüm asus tuf vg249q 144hzlik bir model. 5k civarı bütçem var monitör için. 5600 + 4060ti 16gb kullanıyorum Ayrıca bu iki...
  14. J4rvisM

Kızların davranışlarını simule eden bir oyun varmı dır?

Evet genel adı "Arkadaş"
  15. J4rvisM

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Rog pugio 2yerine alınır mı değer mi ?
  16. J4rvisM

r5 5600 çok ısınıyor

şuan pek hatırlamıyorum kusura bakmayın oldu biraz technopatın vs vcideosu olması lazım bunlara bakabilmek için ben ordan bakmıştım bir bakın isterseniz
  17. J4rvisM

r5 5600 çok ısınıyor

msi afterburner
  18. J4rvisM

r5 5600 çok ısınıyor

Stoksa normal, birebir aynı parçalarım var. Aşağı yukarı o sıcaklıklarda oynuyorum
Top Bottom