Arama sonuçları: *

1. M

Ucuz yollu 3 monitor sistem

Çerçeve cok geniş ama baksana bi internetten bide yanyana geldigini dusun 2 kati genis
  2. M

Ucuz yollu 3 monitor sistem

Beyler biz önceden internet kafeciydik orada kalan monitorlerden kendime 3 monitörü sistem yapmak istiyorum ama monitörlerin cerceveleri cok geniş bu sorunu nasil cozerim çözülür mu Aklimda yanlardan plastigi komple kesmek var olur mu bu arada monitorlerin modeli Lg w2234s bn
  3. M

Am3 işlemci fanı am2+ plus anakarta uyumlu mu?

Sen yanlış anladın işlemciyi değil fanı alacam 1597238883 Neyse yaw takar denerim nolcak
  4. M

İşlemcim zaten takılı am2+ anakartıma üstünde de am2+ işlemci fanı var işlemci phenom ii x4 965 black edition Depoda Am3 anakarta takılı bakır borulu işlemci. Fanı buldum olur mu anakartımın tam modelini şimdi aklımda değil
  5. M

Başlıkta dediğim gibi Am3 işlemci fanı am2+ anakarta uyumlu mu çünkü bakır borulu Am3 işlemci fanım daha iyi olur diye düşünüyorum oluyorsa takıcam
  6. M

Öneri Eski sistem için ekran kartı önerisi

İyi de anakarti değiştirince ramde değişecek bide ekran kartı o kadar param olsa yeni sistem toplarım dostum
  7. M

Bu dar boğaz dediğimiz olay FPS cakilmdi yapar mı
  8. M

Rx 470 olur mu çünkü sahibinden de 600 TL ye felan var
  9. M

Bilgisayarım eski ve yeni sistem toplayamam yinede her oyunu normal ayarlarda felan oynamak için ekran kartı almak istiyorum. Sistemim AMD phenom 2 X4 965 4x2gb 800 MHz ram Psu 550w En iyi ekran kartı ne alabilirim bu sistem için işlemcinin kaldıramayacağı darboğaz yapmayacağı ekran kartı...
  10. M

oyun tavisyesi :)

Asassin creed revelations oynatır o sistem sanırım
  11. M

Ekran kartımda pci express 6 pinlik slot var ama powerimde yok powerim 550w ekran kartım Hd4850 1gb

bende almak yerine başka eski psu dan söküp kendim dönüştürücü yapmayı düşünüyordum TKCN yanar falan diyor olmaz mı öyle
  12. M

Ekran kartımda pci express 6 pinlik slot var ama powerimde yok powerim 550w ekran kartım Hd4850 1gb

https://urun.n11.com/diger/dark-2x-molex-4pin-62pin-pci-e-ekran-karti-enerji-kablo-P262759094?gclid=CjwKCAjw3-bzBRBhEiwAgnnLClJWlTM5bY-VINxFI2XQv2mL3TNegQ-HGZUVfO3yyxHoxn5KiS2OsRoCfqcQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds bu olur mu 6+2 diyor 2 si kullanılmayabilir sanırım
  13. M

Babamı Yeni PC Almasına Nasıl İkna Ederim?

biraz para biriktir kendin alacakmiş gibi yap sonra baban çok almak istediğini görünce dayanamaz sana alır herhalde bende yaramadı bide sen dene
  14. M

peki 2 molexi 6 pine dönüştüren i mi tek molexi 6 pine dönüştüreni almam gerekiyor
  15. M

peki sata to pci express o da mı riskli power alma şansım yok da ondan söylüyorum
  16. M

Ekran kartımın 6 pinlik güç girişi var Power 550w olmasına rağmen 6 pinlik pci exprress kablosu yok dönüştürücü falan olur mu birinde gördüm direk ekran kartının artı ile eksi sine lehimle kablo bağlayıp molex (fan kabloları) na takmış başka powerlerden söküp kendime dönüştürücü yapabilir miyim...
Top Bottom