Arama sonuçları: *

1. E

Sea Of Thıeves görev çözümü

selam. Bu aralar araştır araştır bulamadığım bir görevi soracağım. oyunda avcının çağrısının içindeki Merrick'in Övgülerinin "ödül balığı" başarımını nasıl yapabilirim?
  2. E

DLL İnjecor nasıl yaparım

Selam. İnternetten araştırma yaptım fakat bir türlü doğru çalıştıramıyorum. yapan varsa nasıl yaptığını hangi kaynaktan aldığını benimle paylaşabilirmi?
  3. E

One dirive kişisel kasa

Selam arkadaşlar. One dirive hesabımda kişsel kasayı aktif ettim ve içine kişisel belgelerimi koyuyurum. Sorum şu: Ben bilgisayara format atsam attıktn sonra o heabıma girsem o dosyalarımı görebilirmiyim? Yada başka bilgisayardan görebilirmiyim?
  4. E

iphone anahtarlı denetim nasıl kapatılır

knkm nasıl yaptığını açıkça söylermisin belki ben yanlış yerden kapatıyorumdur.
  5. E

kapatılıyor fakat ana düğmeye 3 kez ardarda basınca tekrar açılıyor.
  6. E

Selam. iphonelerde anahtarlı denetim diye lanet olsı bir şey var ve bu kapatılmıyor. 6s plus kullanıyorum ana ekran düğmesine 3 kere basınca geliyor ve ekranda daireler kareler çıkma6ya başlıyor. bunu nasıl kapata bilirim?
  7. E

ASTRONEER başarım görevi

Selam agalar. Steam'de astroneer başarımları var ve benim son 3 başarımım kaldı. size görselde gösterdiğim başarımı nasıl yapıyoruz detaylı açıklarmısınız.
  8. E

İphone ana ekrandaki saydamlık

Bu saydamlığın kalkmasını istiyorum
  9. E

İphone ana ekrandaki saydamlık

Selam. Iphone telefonumdaki ana ekranda aşşadaki dört uygulama koyduğumuz yer arka plana göre saydamlaşıyor. Bu saydamlığı nasıl kaldırabilirim
  10. E

league of legens tuş ayarı

selam. lol de benim bildiğim kadarıyla tuşa bastığımız gibi yetenek ve totem atabiliyorduk bu ayarı nerden aktif edebilirim
  11. E

aternos gorus uzaklıgı

nasıl yapacagım ıste onu bılmıyorum 1634494169 nasıl yapacagım ıste onu bılmıyorum ınt de yok
  12. E

aternos gorus uzaklıgı

aternos tan sunucu actıgım zaman ayrlardan gorus uzaklıgını fullesem bıle hep aynı kalıyor nasıl yukseltilecegını bılen varmı ?
  13. E

league of legens renk paketi

bende gecenin kılıcı yasuo var ve bunun 1 tane rengi var ama bende kilitli gosteriyor alamıyorum kaç rp ve nasıl alabılırım bılen varsa yazabılırmı ?
  14. E

LOL prestıj puanları

arkadaslar suan 100 puana zed kostumu var ve ben onu cok begendım ama nasıl ve nerden kasacgımı bılmıyorum. ve suan cadılar mecllısı gorevlerı var ve ben onları bıtırdım 15 gorev olması lazım toplamda galıba ben hepsını bıtırdım ortalama bana 300 puan verdı bu gorevler daha gelecekmı daha hazla...
  15. E

facebook da eskı oyun

hayır degıl boyle coc gıbı barbar kral okçu kıralıce dekı gıbı kahramanlar vardı askerler vardı 1629321096 hayır. boyle coc dakı gıbı oksu cıkalıce barbar kıral dekı gıbı kahramanlar askerler okcular vardı ve galıba duvar vamımı yokmu tam emın degılım
  16. E

facebook da eskı oyun

arkadaslar facebookta eskıden oyunlar vardı bunlardan bır tanesı clash of clans gıbı koyunuz kalenız vardı o oyunun adını bıle varmı ?
  17. E

Clash of clash facebook sorunu

Knk whatsapp ne alaka clash of clash diyorum sen biliyormusun vu sorunu nasil cozecegimi
  18. E

Clash of clash facebook sorunu

Ayarlar bolumunde ben yeni hesap acmak istiyorum facebooka baglamak istiyorum ama bana soyle bir uyari geliyor (facebook sosyal ozellikleri cihazinizin gizlilik tercihine bagli olarak devre disi durumda) diyor bunu nasil cozebilirim (iphone kullanicisiyim)
  19. E

program açamama sorunu

benim bilgisayarda bazı program acılmıyor (bu program düzgün olarak başlatılamadı 0xc0000005) sorununu alıyorum nasıl çözerim
Top Bottom