Arama sonuçları: *

1. A

Epic Games Oyun Tavsiyesi

Epic Gameste indirim var tavsiye oyun önerir misiniz. Aksiyon ve hikayeli oyunları tercih ederim ama başka önereceğiniz varsa neden olmasın.
  2. A

Dying Light The Following Enhanced Edition

tamamdır sağol
  3. A

normal hikaye yok yani doğrumu anlıyorum?
  4. A

Epic Games te indirime girmiş oyunu almak istiyorum ama tereddüt ettim. Oyunun normal hikayesi de bunun içinde var mı? Yoksa sadece dlc mi çözemedim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  5. A

Steam başarım hatası

Başarım bildirimi geldiğini gördüğüm gibi oyunu kapattım oyüzden gelmedi büyük ihtimal. İnternet bağlantımda vardı. Çözümü nedir peki?
  6. A

Steam başarım hatası

Merhaba geçenlerde call of duty ghost oyununu steam üzerinde indirime girdiği için satın aldım. Oyunu bitirdikten sonra bütün başarımları tamamlamaya çalışıyordum. Geriye sadece 1 başarım kalmıştı onuda tamamladım ve başarımı tamamladığım gibi hemen oyundan çıktım fakat hesabıma baktığımda ise...
  7. A

Steam Gta 5 İndirimi

Merhaba arkadaşlar Gta 5 şuan steamda indirimde. İndirim ne kadar sürecek bir bilginiz var mı?
  8. A

Metro Exodus Harita Hatası

Arkadaşlar metro exodus oyununda bir gorevi bitirdim ve yeni görev aldım, haritada yeni göreve gitmem gereken yeri göstermiyor onun yerine tamamladığım görevin yerini gösteriyor bunu sonradan fark ettim yani önceki save e geri dönme şansım yok nasıl düzeltirim?
  9. A

Metro Exodus Tr Yama

Arkadaşlar metro exodusu epic gamesten aldım türkçe yama kurmak istiyorum fakat yamayı nerden indireceğimi bilmiyorum ayrıca daha önce ilk iki oyunada tr yama kurdum. Doğrusu kurmaya çalıştım :). Yamayı kurduğumda oyun açılmıyordu oyunu doğrulayıp tekrar girince ancak ozaman açılıyordu ama yama...
Top Bottom