Arama sonuçları: *

• Users: Fanzi
  • Order by date
  1. F

34 inç 2 k monitor 6 bin tll

Bendeki g7 2020 versiyon bir de bunun yeni versiyonu var neo diye geçiyor. Eski versiyon yeni nesil panel mi kullanıyor yani. Pek emin olamadım
  2. F

34 inç 2 k monitor 6 bin tll

vatanda 175hz 34 oled olan monitörü aldık. Samsung g7 32 240hz va panelden geçiş yaptık. Tamam cidden renkler vs. Oled de çok çok hoş ancak profil ayarı yaptığımda g7 va panel de canavar gibi oluyor. Yani oled risklerine değecek ben bir fark bence yok. Bir de işin ilginç tarafı g7 32 inch daha...
  3. F

Sahibinden Aula F75 Fiyatları - Biz bize geçiririz Türkiyem

Klavye yurtdışında 70 dolar. Ona göre satın alıp almamak sana kalmış ben satmıyorum ama yurt dışı fiyatı bu yani indirim falan olmuş 0 tl ye bile alan oldu heralde bilemem artık orasını. Tercih meselesi.
  4. F

Yardım Samsung mu iPhone mu ?

55 civarına düşmüştü geçenlerde 256 lığı yine o makul gözüküyor
  5. F

Ekran kartı önerisi 2.el

rx6800 bulabilirsin sanırım o fiyatlara fps olarak seni çok fazla öne geçirir
  6. F

Yardım Samsung mu iPhone mu ?

60k bütçem olsa 30-35 aralığına yd 24 ultra alırım geri kalan parayı da pavyonda yerim
  7. F

Bu amoled yanığımı olabilirmi?

Sürekli seri renk değiştiren bir video açın cihazla baya uzun süre açık kalsın. Belki bir faydası olur. Başka yapabilcegin bir şey malesef yok
  8. F

Bu amoled yanığımı olabilirmi?

farkında değildir muhtemelen
  9. F

Çözüldü✓ AMD (stuttering kekeleme sorunu)

6900xt kullanıyorum bu sorunları 1 kez yaşamadım tak çalıştır kart istiyorsan nvidia alcaksın zaten
  10. F

Çözüldü✓ AMD (stuttering kekeleme sorunu)

pro sürücü ile dener misin ddu ile temiz kurulum yap. Sistem sıcaklıklarını furmark ile test et hw info programını kullanabilirsin.
  11. F

B450M K-ıı anakarta Thermalright Phantom Spirit 120 soğutucusu sığar mı?

anakarttan ziyade kasana sığar mı diye kontrol et fanlar modüler yapıda
  12. F

❌İndirim Bitti! 2199 TL HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı tekrar stokta

Sayfayı yenile hocam devamlı stok düştü az evel aldılar sanırım
  13. F

🔥İndirim Dahua 32 GB (16x2) 3600 MHz CL18 RGB DDR4 Ram 2289 TL (Beyaz 2319)

XMP olayı saçma sapan bir sistem hocam. En pahallı ramler dahi bazen xmp de çalışmıyor. Voltaj istiyor biraz. Bu yüzden manuel ayar çekmek en iyisi. Ddr4 max safe voltage ile demeseydiniz keşke iade etmeden önce
  14. F

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Wireless 3869TL🔥

İade edip tekrar satın al diyecekler hocam. Yerinde olsam iade eder mediamarktan gece 2200 e coreyi alırdım. İmkanın varsa bunu al tabi 1731523580 Mediamarktan aldım. İki gün arayla bir adet aldım. Konusu mevcut
  15. F

Ben core dan 2 adet cektim 2200 e isteyen varsa ben vereyim gece tekrar çekerim. İndirim tekrar oluyor ki konudaki arkadaslara bakarsan onlar da geceyi takip ediyor. Şu an gözükmüyor evet. Bu kulaklık için ise 3879 tl büyük bir indirim değil dostum malesef lafımın arkasındayım.
  16. F

Olamaz hocam hs80 çok daha iyi bir cihaz ses kalitesi olarak. Kesinlikle kıyas yapmayın. Geceleri hala aynı fiyata düşüyor cloud 2 core biraz takip edilirse alınabilir. 3879 tl illa bu kulaklığı bekleyen kişi için iyi fiyat ancak öyle aşırı büyük bir indirim söz konusu değil fark olarak da...
  17. F

Mavi Ekran Otomatik Onarım sorunu

bios gir ve ramlere voltaj ver
  18. F

çok büyük farkları buraya yazarsan insanlar da faydalanmış olur arada 1700 tl fark var arada 1700tl az bir para degil
  19. F

cloud 2 core 2200 cok daha mantıklı
Top Bottom