Arama sonuçları: *

• Users: Egoo
  • Order by date
  1. E

Oyun İçin En İyi Kulaklık Hangisi Olur

https://www.itopya.com/corsair-void-elite-rgb-71-surround-siyah-kablosuz-gaming-kulaklik_u9769 https://www.itopya.com/corsair-hs35-v2-stereo-siyah-gaming-kulaklik_u26962 https://www.amazon.com.tr/dp/B09QFYNJMB?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&th=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1...
  2. E

Gümrükten aylık 5 paketi aştım iade yapılır mı

Merhaba temudan 3 farklı alışveriş yapmıştım bu alışverişleri 6 paket olarak yollamışlar ayda 5 paket sınırı varmış kalan 1 ürünüm nolucak onun para iadesi yapılıcak mı bana
  3. E

Hayatımı mahvedip çıktıktan sonra geri döndü ne yapmalıyım

umarım dostum hala bir ilerleme yok
  4. E

yani tabi mantıklı düşünmese neden eklesin(tabi dün yine ilk adımı benim attığımı unutmamak lazım) ama yine de o yazmadan yazmayı pek düşünmüyorum hocam aşkta gurur olmaz lafı bir yere kadar götürüyo kendinden vermeye başlayınca öz saygını iyice düşürmüş oluyosun ki bunu yeterince yaptım fazlası...
  5. E

kız hakkında tek emin olduğum şey asla aldatmaycağı önceki ayrılık sebepleri geçmişte yaşadığı ilişkilerden dolayıydı yakın arkadaşının doldurmasıyla bana karşı soğuyup bir yerden sonra tekrar güvenememesinden dolayı başlayıp biten süreçlerdi ki bence bu bir bahane de olabilir ama ona sorduğumda...
  6. E

beylerr siz böyle demişsinizde ben çoktan onaylamış olabilirim 1742682872 kanka bence o yazmadan yazmasam falan bir sorun olmaz ki daha da ilk mesajı atıcak kadar karakterimden ödün vermem 1742682915 inşallah bu katil sürekli tekrar öldürmek için geri dönmüyodur biraz paydos yapsın
  7. E

Arkadaşlar merhaba belki o forum burası değil ama teknoloji ile ilgili sorduğum her şeye faydalı cevap alınca bunu da sorim dedim zamanında cidden kızlar konusunda hiçbir sorunum olmuyodu(o hayatıma girene kadar)bana çoğu hissi ilk kez yaşattı sürekli ayrıl barış bir ilişkimiz oluyodu o kadar...
  8. E

Valorantta van 9003 hatası alıyorum ama bir türlü çözülmüyor

Merhaba laptopta win11 kurulu valorant açmaya çalışırken oyun ekranı geliyo ama riot games yazan ekranda kalıyo ana menüye gelmiyor bu hatayı çözmek için bıosa girdim ama orda da ne tpm ayarlama ekranı var bende ne de boot ekranında diğer gereken sekme var uefı destekli sistem nasıl çözebilirim...
  9. E

Yeni laptop aldım ama fps sorunu yaşıyorum

Zaten oyundayken kendiliğinden fanı yüksek moda alıyor
  10. E

Yeni laptop aldım ama fps sorunu yaşıyorum

Merhaba yeni laptop aldım 12700h ve 4060 var ilk fifa 25 oynadığımda ultrada 60 fps verip %100e yakın gpu kullanıyodu nvıdıa denetim masasından birkaç ayar yaptım şuan 110 fps verip %60 seviyeainde kullanıyo sizce böyle ideal mi yoksa daha da iyileşir mi birkaç düzeltmeyle az önce düşüğe aldım...
  11. E

Max 50k bütçe ile bu laptoptan başka önerir misiniz

Tamamdır çok teşekkürler 2.attığınıza bakıyorum
  12. E

Kontrol dediğiniz yazılımlarla ekran kartı kontrolü falan mı
  13. E

böyle herhangi bir satıcıdan almak sorun yaratır mı sence
  14. E

bunun taksit yapmıyo olması çok kötü reis aylık 8.5k ödeme gösteriyo yoksa bunu çok beğendim bende
  15. E

Merhaba hem derslerden dolayı hem de artık masaüstünden sıkıldığım için kendime bir laptop bakıyorum bu laptopu buldum 512 gb biraz düşük ama kendim ssd takarak arttırmayı planlıyorum uzun süreli soğutması iyi bir laptop arıyorum siz bu laptoptan başka bir şey öneriyor musunuz yoksa bu fiyatta...
  16. E

Üniversite için tablet önerisi

huawei fiyatı uygun duruyo ipade göre performans olarak çok fark olur mu
  17. E

3600tl kalem extra
  18. E

Hayatım boyunca android telefon kullandım sınıftakilerde hep iPad var onlarda ki pdfleri benim tablete atarken sorun olur mu ıos dan androide
  19. E

Merhaba fizyoterapi ve rehabilitasyon okuyorum tablet alıp notları ordan almayı düşünüyorum 2 tablet arasında kaldım sizce Huawei MatePad Pro ve iPad Air arasından hangisini almalıyım ya da sizin başka öneriniz var mı bu fiyatlar arasında
  20. E

1500 TL ye kadar klavye önerisi

2k olmuş bu
Geri