Arama sonuçları: *

• Users: wozly
  • Order by date
  1. wozly

Yardım Kablonet'e geçilir mi

bende başta türknet düşündüm hocam ama dediğim gibi altyapı olmadığı için yardımcı olmuyorlar
  2. wozly

altyapım olmadığı için türknet'te hiçbir paket görünmüyor hocam
  3. wozly

selamlar şu an hali hazırda millenicom kullanıyorum fakat yüksek ping ve çok yavaş internet hızına sahibim maalesef bölgemde altyapı yok vds adsl ve ya fiber. Türksat Kablonet'te adresimi sorgulayın bu paketi uygun olarak gösteriyor bu paket ile belirtilen 100 Mbps hızı alabilir miyim? şu an...
  4. wozly

Millenicom İnternet Aşırı Yavaş

neredeyse bir haftadır rezalet bir bağlantı mevcut, sürede vermiyorlar sadece genel bakım var diyorlar
  5. wozly

bende genel olarak tüm sitelerde sorun var faturaları vs de ödedim bakalım bekliyeyim biraz
  6. wozly

selamlar, hız testinde 48mbps ve 20 ping alıyorum fakat internet genel olarak aşırı yavaş video izleyemiyorum siteler çok geç açılıyor online oyunlara giremiyorum neredeyse faturalarımı vs ödedim geciken bir faturada yok ne yapmam lazım acaba müşteri desteğe de ulaşamıyorum abimin adına...
  7. wozly

Sisteme göre düşük fps sorunu

selamlar, sistemime göre çoğu oyunda gerçekten düşük fps aldığımı düşünüyorum çevremde sistemi açık ara benden düşük olanlar daha yüksek fps ve daha akıcı görüntüler alıyor bios güncellemeside yaptım sorun ne olabilir acaba, yardımcı olabilecek var mı cidden sıkıcı bir durum örnek olarak...
  8. wozly

Çözüldü✓ Anakart değiştim fps sorunu yaşıyorum

hocam merhaba bende aynı sorunu yşaıyordumda, tamamen format mı attınız acaba yoksa sadece windows kurulumu ile mi yedek alabileceğim bir şey yokta, format atmadan olabilir mi?
  9. wozly

2007 model Civic bu fiyata alınır mı

araç baktırılmaya değer mi peki sizce yoksa direkt olarak vazgeçmeli miyiz
  10. wozly

ehliyetim yok hocam ondan dolayı adana'dan bakıyorum genelde
  11. wozly

evet hocam adana'da oturuyorum
  12. wozly

ön kaput değişen değil, boyalıymış hocam başka bir eksperde öyle çıktı yani 1741685682 tam olarak nedeni nedir acaba hocam
  13. wozly

merhabalar, araclardan cok anlamıyorum cevremden abilerim, dostlarım bu aracı önerdi eksperini vs bırakıyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, 495'e anlaştık İlan linki : LİNK
  14. wozly

Yardım Sistemime göre düşük fps ve drop sorunu yaşıyorum

ben de öyle düşünüyorum ama ekipte bu sorunu yaşayan tek benim sistemle alakalı olabilir mi acaba yoksa squaddan mı kaynaklıdır
  15. wozly

Yardım Sistemime göre düşük fps ve drop sorunu yaşıyorum

Merhabalar sistemim şu şekilde ; İ7-11700F GIGABYTE 4070SUPER ASUS PRIME 560PLUS Corsair 16GB(2x8) Vengeance Sistemim bu şekilde driverları güncelledim monitörüm 2k oyunlarıda 2k çözünürlükte oynuyorum Marvel Rivalsta Yüksesk ayarlarda 2k çözünürlükte 150-200 arası fps alıyorum çok sorun...
  16. wozly

4070 Süper sistem düşük fps, drop sorunu

Merhabalar, sistem özelliklerim şu şekilde İşlemci: İ7 11700F Anakart : Asus Prime B560-PLUS Ram: Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB Ekran Kartı: Gigabyte RTX 4070 Super Sistem özellikleri bu şekilde, tüm driverları güncelledim güç ayarını düzenledim ve performansa çektim buna rağmen çoğu oyunda...
  17. wozly

Corsair HS80 Mikrofondan ses gelmiyor

aynı hocam ya maalesef
  18. wozly

şu an wireless ta, usb olarakta denedim aynı şekil oluyor
  19. wozly

evet gelmiyor maalesef
Geri