Arama sonuçları: *

1. _artist_

Video Edit Programı Önerisi

Adobe Premier Pro abonelikle öğrenci isen cüzzi bir miktarla kullanabiliyorsun.
  2. _artist_

Herkes İnternet Hızını Paylaşsın

Bana söylenen 24 Mbps ?? Alınan belli ??
  3. _artist_

pc mi laptop mu??

Benim gibi yarın nerede olacağın belli değilse laptop. Ama konumun sabit diyorsan hiç şüphesiz performans farkından dolayı masaüstü
  4. _artist_

Ev interneti öneri

Bende Türknet' liyim. Şanslı kesimdeyim o zaman çevremde 9 kişiyi daha bu servis sağlayıcısına dahil ettim sadece biri sıkıntı yaşadı oda hat devriyle alakalı. Babamın firması değil sonuçta ama verilen hizmet olarak ben memnunum. Eski servis sağlayıcım Kablonet'ti onda pingim çok yüksekti...
  5. _artist_

Klavye ışığı seviye ayarlama tuşları?

Şuan deneme imkanım yok. Yarın ilk iş denemek olacak. Şöyle sorayım peki oluyorsa ne yapmalı ❓olmuyorsa ne yapmalı ❓
  6. _artist_

Klavye ve Mouse önerisi

Kablosuz mouse klavye set normal kullanım için biraz daha fiyat performans birazda iyi malzeme olduğunu düşündüğüm için; https://ty.gl/iipvpypu
  7. _artist_

Klavye ve Mouse önerisi

Ne için istediğini belirtmen öneri vermemizde daha yardımcı olabilir.
  8. _artist_

Abra a5 V13.4 Kontrol yazılımını kaldırıp tekrardan kurdum. Lakin tuşlara basınca Windows ta tepki verdiğini görüyorum. Fakat klavyede değişim olmuyor ışık seviyesi hep aynı.
  9. _artist_

Klavyede klavye ışığını ayarlayan tuşları basınca windowsta azalıp çoğaldığına dair bildirim çubuğu gelirken klavyede bir değişim olmuyor?. Nasıl çözebilirim ❓ (Not: Cihaz Monster Notebook ‼️)
Geri