Arama sonuçları: *

1. Y

Karabük yenice meslek yüksekokulunda okuyan varmı

Kız arkadaşımla ayni üniversiteye gitmek istediğimiz için en gidebilcegimiz mantıklı yer Karabüktü benim merkezdeki tercihim turtu fakat kız arkadaşımın ki tutmadı yeniceye attı sorum şu yenicede okuyan merkezden git gel yapan varsa otobüs dolmuş vs rahat gidip geliniyormu ders zamanları konu...
  2. Y

Otogarantim.com alışveriş yapan varmı

Dostum haklısın ama işte bende aynı senin gibi düşünüyordum anlık dalgınlık insan şüpheye düşüyor ama düşük meblağ olduğu içinde pek umursamıyor zaten böyle böyle kandırıyorlar inşallah başına gelmez herhangi şekilde bir dolandırıcılık
  3. Y

Valla hocam instagramda düştü önüme boşluğuma geldi bu konuyu açtıktan hemen sonrada engellediler zaten bankaya harcama iptali için başvuru oluşturdum ama gitti artık yapacak bir şey yok en azından buna bir şey yapılabilsede daha fazla kişi düşmese insan yaşamadan anlamıyor böyle dolandiriliyor...
  4. Y

Otogarantim.com güvenilir değildir.

Dostum bugün bende aynı tongaya düştüm sanırım iş arasında aceleye getirdim birazda düşük bi meblağ olduğu için fazla düşünmedim beni engelleme durumu olmadı ama yarın sabaha kargoya verileceğini söylediler benim açtığım konuyu okursan orda anlattım detaylı sence gerçekten gönderme ihtimalleri nedir
  5. Y

Bugün otogarantimden kn6100 intercom satın aldım kampanya felan diyordu o anda yoğundum çok düşünmedim satın aldım birkaç saat sonra birisi ulaştı havale tarafımıza ulaşmadı geri size döndümü kontrol edermisiniz şeklinde geri dönmemiş bankamı arayıp onaya takılıp takilmadigini sordurttu bankada...
Geri