Arama sonuçları: *

1. VolkiTolki888

Yardım Anakart 2. ekran kartı yerine m2 ssd dönüştürücü ne alayım?

n11'den M.2 Nvme Ssd To Pci-E X4 Sata 4898P Çevirici Adaptör Dönüştürücü seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir! https://www.n11.com/urun/m2-nvme-ssd-to-pci-e-x4-sata-4898p-cevirici-adaptor-donusturucu-20011140?magaza=evaletim Böyle bişey mi alayım Ancheyn M.2 Nvme...
  2. VolkiTolki888

Yani ben sata dönüştürücü yerine Ekran kartı yuvasına göre dönüştürücü anlatıyorum hacim. Allah razı olsun Önereceğin bi model varmı? Link filan atarmisin
  3. VolkiTolki888

Hacım 2. Ekran kartı yuvasına Ekran kartı takilabiliyor M2 ssd dönüştücu ile m2 ssd takilabiliyor Bide bu 10 gigabit internet için bı parca var o takilabiliyor diye biliyom başkada bilmiyom
  4. VolkiTolki888

Anakart Msi b450 tomahawk max 2 tane ekran kartı yuvası var 1. De ekran kartı takılı 2. Ye M2 ssd dönüştürücü alıp takmak istiyorum. Ne alayım Yada n11'den B+M Key M.2 Ngff Ssd To 2.5 Sata 4358A Çevirici Dönüştürücü Adapt seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir...
  5. VolkiTolki888

Yardım SES KARTI İLA ALAKALI SORUM VAR????

ELİMDE TUTDUĞUM KABLO ÇIKTU SES KARTINDAN MİKROFONDAN SES KARTINA OLAN KABLOYU BEN ALDIM TAKTIM AMA MİKROFONU PC GÖRMÜYOR YARDIMCI OLURSAN ÇOK SEVİNİRİM
  6. VolkiTolki888

Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz?

kanka en para kredi kartı en iyisi ayda 3 adet 5k lık tutarındaki harcamanı 6 taksit e kadar yapabiliyosun 0 faiz, veya tek bir harcama15 k lık 6 taksit e kadar taksit yapabiliyosun 0 faiz ayriyeten kart aidatı yok filan süper yani öneririm #reklam
  7. VolkiTolki888

Yardım SES KARTI İLA ALAKALI SORUM VAR????

BEN DE Shure MV7X, Professional Podcast Microphone https://www.amazon.com.tr/dp/B09BZZCGC8?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 VE NATIVE INSTRUMENTS KOMPLETE AUDIO 1 Ses Kartı https://www.amazon.com.tr/dp/B07N6RD68M?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 BUNLAR VAR BU GÜN KURULUM YAPACAKTIM...
  8. VolkiTolki888

steam hex kodumu alamıyorum hata alıyorum bakabilirmisiniz????

steam hex numaramı alamıyorum. vacbanned sorguluyorum bu hatayı veriyor. ne yapacam
  9. VolkiTolki888

Yardım ÇİFT MONİTÖR KULLANANLAR Bİ SORUM VAR?

YANİ 1 OLAN ANA MONİTÖR OLSUN 2 EKRAN YANDAKİ MONİTÖRÜM OLSUN İSTİYORUM 1715356452 YOK MASA ÜSTÜ
  10. VolkiTolki888

Yardım ÇİFT MONİTÖR KULLANANLAR Bİ SORUM VAR?

BEN YENİCE ÇİFT MONİTÖR KULLANMAYA BAŞLADIM FOTOĞRAFTAKİ GİBİ ŞUAN 1 EKRAN YANDA 2 MONİTÖR BENİM ANA MONÜTÖRÜM AMA AMA SAYI OLARAK ANA MONİTÖRÜM SAYISINI 1 YAPMAK İSTİYORUM
  11. VolkiTolki888

Çözüldü✓ 2K Oyuncu monitörü önerisi?

aynen vatan dan almıştım iade sürecini başlattım haayırlısı
  12. VolkiTolki888

Aynen benim iş yerinde 18 inçlik kötü bi monitör var bundan daha iyi bu niye böyle anlamadım
  13. VolkiTolki888

YENİ MONİTÖR DE Bİ SIKINTIMI VAR ???

pardon biraz cahilim de 1714428102 bakmesela burda fareyi sağa getirdim daha da sarı oluyor sarı olmasının sebebi nee onu anlamıyom 1714428163 bak şimdi artının etrafındaki ışık süzmesinde sıkıntı yok ama o sarılıklar ne alaka
  14. VolkiTolki888

Evet sen atmissin indirdim tam ekran yaptım ss aldım sana attım 1714427422 Benim konunun başında o sarı olmasinin sebebi ne
  15. VolkiTolki888

ne oldu
  16. VolkiTolki888

incehesap iade sorunu yaratirmi

thh iade ne oluyor
  17. VolkiTolki888

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-tuf-gaming-vg27aql3a-1ms-180hz-qhd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html BU MONİTÖRDEN ALDIM AMA FOTODAKİ GİBİ SIKINTI VAR ÖNCEKİ MONİTÖRÜM CURVED BU DÜZ OLDUĞU İÇİNMİ BÖYLE BİDE MONİTÖRE HANGİTESTLER YAPMAM LAZIM
  18. VolkiTolki888

Hangi testleri yapmam lazım 1714425707 Ekrada böyle yandan filan bakınca sarı gözüküyor ayarlarini filan kurcaladim kendimce ayarladım yanlış bişey mi yaptim niyo böyle
Top Bottom