Arama sonuçları: *

1. M

Lise vakti helal yoldan nasıl para kazanılır?

yakında fırın felan varsa iyi paraya çalışabilirsin tabi fırına bağlı ama... sonra cafeler veya restorantlarda da çalışabilirsin . ufak çaplı bir araştırma ile kendine iyi bi iş bulabilirsin
  2. M

Galaxy A52 yeterli midir?

Selamlar. Telefon almayı düşünüyorum.piyasada galaxy a52 gördüm ve araştırdım iyi gibi geldi günde max 1 buçuk 2 saat oyun oynarım onun dışında günlük kullanım. kamera felan çok önemli değil ama çok kötü de olmasın. Şimdi değil bi kaç ay sonra alicam da a52 uygun gibi geldi. snapdragon 720g var...
  3. M

Papara black vs enpara kart

Merhabalar. Ben bir bamka kardı almak istiyorum. İninal ve papara arasında kalmıştım ama sonra ininalin aylık 2 lira ve her yüklemeden de 2 lira kesmesi bana biraz fazla geldi ve ininal şıkkını eledim. Enparanın bir kartı var çok yakın bir tanıdığım yaklaşık 1 yıldır kullanıyor ve hiç sıkıntı...
  4. M

AMD Ryzen 5 3600 RTX 3060 darboğaz çözümü var mıdır?

overlock la azaltabilirsin
  5. M

ıp değiştirme ve seçimim hangisi olmalı yardım

ne adresi lan djsjfs ev adresi mi
  6. M

ıp değiştirme ve seçimim hangisi olmalı yardım

şimdi ben bi şey yaptım ve benim ıp me ulaştılar ama bana ulaşmalarını istemiyorum.aklıma ıp değiştirmek geldi ve ıpv 4 ve ıpv6 vardı hagmsini seçmeliyim bide orda yazmam gereken birsürü seçenek var ve be bunu pek blmiyorum nası yamalıyım yeni ıp yazarsam bana yine de ulaşabilirler mi? seri cevap
  7. M

Ryzen 5 3600 vs i5 10400f

Arkadaşlar merhaba bi sorum olacaktı *oyun amaçlı* bir bilgisayar alabilirim de işlemci olarak ryzen 5 3600 mü i5 10400f mi tercih etmeliyim internette hemen hemen aynı performans veriyolar kağıt üzerinde r5 daha iyi ama oyun performansı bakımından eşit gibiler hangisini tercij etmeliyim
  8. M

Ryzen 5 3600 + GTX 1650 SUPER sistem alınır mı?

Evt sıfır 1615212819 Kingston 240 gb ssd sonradan hdd de eklerim ekran martı msi yada nvidia
  9. M

Ryzen 5 3600 + GTX 1650 SUPER sistem alınır mı?

şöyle bi sistem var özellikler şöyle: ryzen 5 3600 işlemci gtx 1650 super ekran kartı 16 gb(2x8) 3200mhz ram MSI B450M-A PRO MAX Anakart 650w 80+ güç kaynağı viewsonic 144hz 1 ms monitör fiyat : 8000 tl sizce alınır mı bence alınabilir bi fikirlerinizi öğreneyim
  10. M

Bu sistem nasıl sizce alınır mı?

Güzel bir sistem alabilirsin parça değiştirebilirsen işlemciyi ryzen 5 2600 yada ryzen 5 3500 fln yapabilirsin
Geri