Arama sonuçları: *

• Users: osaku
  • Order by date
  1. O

Ea fc 26 internet sorunu

oyundayken kesin olarak ilk maçımda internet hatası veriyor ve atıyor maçtan pcmde internet gidiyor 1 dk sonra geri geliyor neler yapabilirim normal kullanımda sorun yok
  2. O

IPhone yan telefon ayarları

15 pro telefonum var yanına 7 aldım bi kere 7 ye gelen arama 15 e de geldi dahada gelmedi o ayarı nasıl yapacağım
  3. O

Yurt Dışı iphone soru

Merhaba size 2 sorum olacak ilk sorum iPhone IMEI süresini 2'şer ay daha uzatma olayı varmış onu nasıl yaparım 2 de süresi dolacak telefonumun hangi telefonu almalıyım yanına.
  4. O

DGS ile yerleşir miyim sizce

çok basit şey baya deneme çöz
  5. O

sertifika dolu var bende zaten :(
  6. O

DGS'de 285 puan 5300 sıralama yaptım yazılım ve bilgisayar mühendisliği İstanbul'da istiyorum gelir mi sizce yüzde 50 olması lazım bir de
  7. O

Iphone 15 pro hat kapanması

geçen seneekim gibi yurt dışı iphone 15 pro telefon aldım yılbaşında sıfırlandı mayıs gibi dünde kullanım süresi bitti çıkartıp diğer hat yerine takınca sıkıntı duzeldi açıldı ama bugun yine gitti ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz
  8. O

Mail hesabına erişememe

Şifremi unuttum mailimi giriyorum numara çıkıyor numaraya kod geliyor giriyorum bir de mail çıkıyor maillere erişemiyorum ne yapabilirim?
  9. O

Paypayde mefete no bulma

merhaba yukarıda belirttiğim üzere paypayde mefete no nerede
  10. O

North bayou f80 yukarı aşağı vidayı sıkamıyorum

Yukarıda belirttiğim üzere monitor kolu yukarı aşağı gitmiyor vidayıda gevşetemiyor yeri çok dar yardımcı olurmusunuz
  11. O

HyperX Cloud III Wireless 7.1 kapatma

Yukarıda belirttiğim üzere nasıl kapatacağımm.
  12. O

Mouse öneri verirmisiniz

Elim normalden biraz ufak Corsair Katar Pro kullanıyorum. G PRO almayı düşünüyorum onun yerine daha iyi diyeceğiniz mouse var MI 1730827208 kablosuz olsun
  13. O

Temuda ödeme yapamıyorum

olmuyorr
  14. O

Temuda ödeme yapamıyorum

Henüz başarılı bir şekilde ödeme yapmadınız Ödeme işlenemiyor. Lütfen başka bir kart deneyin veya farklı bir ödeme yöntemi kullanın.
  15. O

Temuda ödeme yapamıyorum

yukarıda belirtiğim üzere ödeme yapamıyorum
  16. O

AJAZZ AJ159PRO Kablosuz Oyun Faresi alınır mı?

teşekkürler
  17. O

eminmisin :)) çünkü dün kararsız kaldım almadım pişmanım aklımda gpro almak vardıda aralarında çok fark varmı haberin varmı
  18. O

apex dün 500 tl idi almadım ya bu kötümü sence 1730667451 apex dahamı iyi
  19. O

yukarıda belirttiğim üzere sizce alınır mı?
  20. O

iphone 15 pro internet sorunu

wifi pek iyi çekmiyor telimde
Geri