Arama sonuçları: *

1. Xartes

Euro Truck Simulator 2 Hangi Paketini Almalıyım?

Hazır indirimdeyken; ilk defa Euro Truck Simulator 2 alacam hangisini almam daha mantıklı olacak, yardım eder misiniz?
  2. Xartes

BTC Aldığınız Platform Ne Kadar Komisyon Alıyor?

teşekkür ederim, peki kar elde etmek için hangi kripto para platformu daha mantıklı olur
  3. Xartes

yani şimdi hesaptaki btc yi çekmek için en az kaç TL lik bitcoinin olması lazım, resimde pek anlamadım da
  4. Xartes

Öncelikle herkese iyi günler; İlk sorum: Aranızda daha önce Paribu veya Binance ile BTC alan var mı? Varsa, bitcoini satıp parayı çekmek için ne kadar bitcoinin olması lazım ki satabilesin? 2. Sorum: Kullandığınız platformda kripto parayı çekerken hangi uygulama sizden ne kadar komisyon aldı?
  5. Xartes

250TL VEYA MAX 270TL YE F/P KULAKLIK ÖNERİSİ ALABİLİR MİYİM?

kırmızı sıkıntı bir renk tercihi olur, bunun padleri falan değiştirmek istesem bulamayabilirim de 1613846847 bu mu yoksa medusa mı daha iyi
  6. Xartes

250TL VEYA MAX 270TL YE F/P KULAKLIK ÖNERİSİ ALABİLİR MİYİM?

Bütçem 250-270tl arası bir şeydir. Bana adam akıllı, oyunda gerçek anlamda ses kastıracak bir kulaklık önerir misiniz. Oyundayken adamların yerini net olarak duyabileceğim, alabileceğim F/P kulaklık. Tavsiyeler daha çok medusa ile rampage rgw9 arasında gelir, bunlardan hangisi iyidir? Medusa mı...
  7. Xartes

Öneri #EvdeKal Film-Dizi Önerisi

İzlediğim ve Önerdiğim Filmler: 1- Yıldızlararası 2- Dünyalı 3- 12 Maymun 4- Moon 5- Gravity 6- Predestination 7- Cloverfield Yolu No:10 8- Arrival 9- Gattaca 10- Zombi Express 11- Who I am 12- Fight Club 13-Yasak Bölge 9 14- Ölülerin Şafağı 15- Passengers 16- Prestij 17- Serenity 18- Karanlık...
Geri