Arama sonuçları: *

1. B

Kasa fanı ışığı yanıyor ama dönmüyor

kasanın ışıkları yanıyor ama dönmüyor bilgisayarı çalıştırmadan önce kasa fanını çevirince bilgisayarı açınca dönüyor sonra bilgisayarı kapatıp açınca yine dönmüyor
  2. B

Tablete ekran koruyucu taktım jelatini sökülmedi

olmuyor 1762511491 diğer sökülen jelatindeki etiketi yapıştırıp çektim oldu
  3. B

Tablete ekran koruyucu taktım jelatini sökülmedi

tablete ekran koruyucu taktım taktıktan sonra üstteki jelatini sökmek için olan etiket sadece kendisi çıktı nasıl düzeltirim
  4. B

Telegramı depo olarak kullanma

oracle kart bilgisi istiyor
  5. B

telegrama yükleme hızımla aynı mı olur daha mı yavaş olur bu tarz uygulamalar google drive falan ve nasıl kllanacağımı bilmiyorum drive iyi olabilir aslında
  6. B

içerik sızdırılır diye mi 64 gb iphone
  7. B

telefonumda çok fazla yer yok telegramı depo olarak kullanmak istiyorum telegramda grup açtım konulara ayırıp okul pdflerim fotoğraflarım falan ayrı ayrı bunları telegrama attıktan sonra kendimden silsem silinmeden telegramda kalır mı mesela 1-2 sene sonra tekrar oradan indirebilir miyim
  8. B

İpade pc den video ve dosya gönderme

Uzun sürmez mi kolay bir şey mi hızlı bi şekilde aktarmak istiyorum ama
  9. B

İpade pc den video ve dosya gönderme

İpad kullanıyorum windows bilgisayardan video ve dosya gönderip ipadimde izlemek ve dosyaları açmak istiyorum nasıl gönderebilirim
  10. B

Kasadaki üç fan da çalışmıyor

hazır kasa almıştım nerede oluyorağlantı kablo karışık kabloyu takip edemiyorum
  11. B

Kasadaki üç fan da çalışmıyor

kasanın aldığımdan beri arka egzoz çalışmıyor ışığı yanıyor geçen gün elimle biraz döndürüp kapattım çalışmaya başladı ama canı ne zaman isterse öyle çlaışıyor gibi 2 gün sonra tekrar çalışmıyor ama ışığı yanıyor açıp döndürünce sonradan yine çalışıyor üst egzozlar ise aşırı yavaş dönüyor onları...
  12. B

Ders çalışmak için tablet önerisi

Ders çalışmak için tablet arıyorum yandan video açıp ekranı ikiye böleceğim hem büyük ekran istiyorum hem de 15.000 tl den az olsun istiyorum ipad a16 ve casper pad h10 şuan aklıma yattı ipad in uzun süre gitmesi ama kalemi yok orijinal kalem almak istemiyorum casperdan da emin değilim...
  13. B

Yeni ram uyumlu olur mu?

İyi günler ben sistemime. G.Skill 16 GB (1x16 GB) Ripjaws V siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35v tek modül RAM eklemek istiyorum sistemim aşağıdaki şekilde herhangi bir sorun yaşar mıyım RAM'lerden dolayı? İşlemci. 1 X AMD Ryzen 3 3100 MPK 3.60GHz 18MB AM4 işlemci fanlı. Anakart. 1 X ASUS Prime...
  14. B

Steamde olan paramı nakit yapıcam

İsteyene istediği skin veya oyunu yüzde 20 indirim ile alabilirim aldığım kişi de iban ile para gönderir bana ya da daha karlı para çekebileceğim yol varsa söyler misiniz
  15. B

Telefon hafıza sorunu

Redmi note 8 telefonumun hafızası doluydu sonra galerimde videoların 62 tane olduğunu kopyalandığını gördüm onları sildim sonra çöp kutusundan da sildim 22 gb yer açılmış olması lazımdı ama hiç bir şey değişmedi.
  16. B

Msi clutch gm08 mi hp omen 400 mü

Hangisini almalıyım veya bunlardan başka hangi mouse u almalıyım ben pek anlamıyorum mouselardan.
  17. B

Moniçtürn çözünürlüğünden yüksek çözünürlükte oynamak

Monitörümün çözünürlüğü 1366x768 ama masaüstünde 1920x1080 kullanıyorum oyunlarda da aynı şekilde.60fps almama rağmen kasıyormuş gibi hissediyorum bununla bi alakası var mıdır?
Geri