Arama sonuçları: *

1. Grimmnig

anakartımın 3.0 usb portları çalışmıyor

evimize yıldırım düştü ve bilgisayarımın güç kaynağı yandı yeni psu aldım ve taktım bilgisayarımı kurdum ama anakartın kendi üstünden arkadan çıkan 3.0 usb portlarının hiç biri çalışmıyor anakartımın da yıldırım aldığını düşünmeye başladım bu benim için kullanımda bir sıkıntı olur mu yada tamir...
  2. Grimmnig

Ram Uyumsuzluğum Olabilir mi ?

hiç bir şey yokken işte oyun oynayım oynamıyım yada yük altında olsun olmasın 5 saniye önceden anlıyorum kapanacağını kasıyor önce ve sonra ekran donuyor 2 saniye sonra tamamen gidiyor simsiyah kalıyor reset tuşuna basıp reset atmam gerekiyor 1624297250 yapacağım hemen testi
  3. Grimmnig

Ram Uyumsuzluğum Olabilir mi ?

bilgisayarım bazen 2 günde 1 kendi kendine kapanıyor ve açılmıyor reset tuşundan açmam gerekiyor herhangibi bir hata almıyorum önce windows bozuk diye düşündüm format attım fakat hala sorunum devam ediyoru sonra ram dram manuf bir ramimde samsung birisinde micron bu sıkıntıya sebep olabilir mi...
  4. Grimmnig

Yardım Format sonrası yerel disk d ye yüklediğim oyunlar birden error verip kapanıyor

çok teşekkür ediyorum 2 3 gündür uğraşıyorum eskimişti demek miladı doldu teşekkür ederim hayırlı geceler dilerim
  5. Grimmnig

Yardım Format sonrası yerel disk d ye yüklediğim oyunlar birden error verip kapanıyor

6 yıldır kullandığım bir disk ve bu arıza ben format attıktan sonra oldu ve diski biçimlendirdikten sonra yeni bir disk alsam sorunum çözülür değil mi ?
  6. Grimmnig

bitince atacağım 1621116847 yaptım birden böyle kırmızı oldu ve sanki flash bellek takmışım gibi yerel disk d geldi önüme
  7. Grimmnig

format atarken bir takım sıkıntılar yaşadım gpt mbr muhabbetleri diske clear yapmak zorunda kaldım. full format attım ve 2 adet diskim var birisi ssd birisi hdd yerel disk d ye yani hdd ye kurmaya çalıştığım zaman ya oyunu kurarken yada oyunu kursa bile oyun içerisinde oyunum hata veriyor...
  8. Grimmnig

200TL mouse önerisi ?

anladım teşekkür ederim bilmiyordum :)
  9. Grimmnig

200TL mouse önerisi ?

ne eksiği var merak ettik teknik olarak çok bir sensör bilgim yok meraktan soruyorum :)
  10. Grimmnig

200TL mouse önerisi ?

https://www.hepsiburada.com/logitech-g-g102-lightsync-gaming-mouse-pm-HB00000V8BC2 bunu kullanıyorum gayet memnunum kendi yazılımı mevcut ve 1 ms bir mouse
  11. Grimmnig

monster laptop ekran sorunu

kız arkdaşıma almış olduğumuz monster laptopun bir sorununu farkettim bilmiyorum bir sorun mu sizlere danışmak istedim tam ekranda birşeyler yaparken dizi film oyun gibi ekran ara sıra full kararma değil hafif kararıp tekrar aydınlanıyor ve çok hızlı bir çizgi geliyor ekrana ve sonra gidiyor...
Geri