Eline sağlık bu kadar detaylı bir şekilde gerçek inceleme yaptığın için internette zaten çoğu sitede hp victus modelleri için 9ms yazıyordu ortalamasını almışlar galiba onlarda Acer Nitro XV272UVbmiiprzx Monitör (UM.HX2EE.V23) bu monitörü inceleme fırsatınız varsa incelemenizi bekliyorum
Bu model 2020 ben yeni çıkan bir model almak istiyorum birde bu modeli kullanan çok kişi yok galiba doğru düzgün inceleme mesaj bulamıyorum o sebeple sıcak bakamıyorum
Bu zamanda Va panel alınır mı? fiyatı uygun gibi geldi
Prime Üyeleri için günün fırsatı: AOC CQ27G2SE 27 inç QHD Gaming Curved Monitör, FreeSync Premium (2560 x 1440, 165 Hz, HDMI 1.4, Ekran Bağlantı Noktası), Siyah/Kırmızı https://amzn.eu/d/2u56Nde
Bilgisayara psu dan elektrik verince direk açılıyor 4sn sonra reset atıyor 4sn sonra kapanıyor bir daha açılmıyor power tuşu çalışmıyor power sw çöküp kısa devre ile açınca hiç bir sorun olmadan açılıyor tekrar power sw bağlayınca sorun tekrar oluyor reset sw kablosu ile denedim hiç bir sorun...
Herkese iyi günler dilerim
Sadece oyunda iken bip sesi geliyor kasanın içinden geliyor bütün oyunlarda değil bazı oyunlarda geliyor oyunu açıp oynarken 10-15dk sonra bip sesi geliyor oyunu kapatınca bip sesi kesiliyor ne yapılması gerekiyor
Origins ve pubg gibi oyunlarda bip sesi gelmeye başladı
ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama devlet geçici kayıt sistemini virüs sebebiyle çıkarmıştı seneye iptal olacak diyorlar millet o sebeple elindeki YD cihazları çıkarıyor tabi tam bir bilgi yok ama yüksek bir fiyat ödeyeceksen çöp olabilir paran sitem kapanırsa 3bn kadar kayıt ödeyebilirsin