Arama sonuçları: *

1. O

HP Victus 16 S0018NT / Ryzen 5 7640HS + RTX 4060 Panel Testi 🔥

Eline sağlık bu kadar detaylı bir şekilde gerçek inceleme yaptığın için internette zaten çoğu sitede hp victus modelleri için 9ms yazıyordu ortalamasını almışlar galiba onlarda Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx Monitör (UM.HX2EE.V23) bu monitörü inceleme fırsatınız varsa incelemenizi bekliyorum
  2. O

oyunun hangi özelliğini kullandığını nasıl öğrenebiliriz

Sadece ram ile çok bir şey değişmez ama yinede şu an çoğu oyun çok aşırı ram yiyor 4gb yetersiz 8gb daha eklemek iyi bir başlangıç olabilir
  3. O

oyunun hangi özelliğini kullandığını nasıl öğrenebiliriz

msı afterburner programını kur bak darboğaz varmı sistemde
  4. O

AOC CQ27G2SE 27 inç QHD Alınır Mı

Bu model 2020 ben yeni çıkan bir model almak istiyorum birde bu modeli kullanan çok kişi yok galiba doğru düzgün inceleme mesaj bulamıyorum o sebeple sıcak bakamıyorum
  5. O

AOC CQ27G2SE 27 inç QHD Alınır Mı

Bu zamanda Va panel alınır mı? fiyatı uygun gibi geldi Prime Üyeleri için günün fırsatı: AOC CQ27G2SE 27 inç QHD Gaming Curved Monitör, FreeSync Premium (2560 x 1440, 165 Hz, HDMI 1.4, Ekran Bağlantı Noktası), Siyah/Kırmızı https://amzn.eu/d/2u56Nde
  6. O

Kasanın power sw kablosu sorunu

Bilgisayara psu dan elektrik verince direk açılıyor 4sn sonra reset atıyor 4sn sonra kapanıyor bir daha açılmıyor power tuşu çalışmıyor power sw çöküp kısa devre ile açınca hiç bir sorun olmadan açılıyor tekrar power sw bağlayınca sorun tekrar oluyor reset sw kablosu ile denedim hiç bir sorun...
  7. O

Oyun oynarken Bip sesi geliyor

Herkese iyi günler dilerim Sadece oyunda iken bip sesi geliyor kasanın içinden geliyor bütün oyunlarda değil bazı oyunlarda geliyor oyunu açıp oynarken 10-15dk sonra bip sesi geliyor oyunu kapatınca bip sesi kesiliyor ne yapılması gerekiyor Origins ve pubg gibi oyunlarda bip sesi gelmeye başladı
  8. O

İCloud şifresi kırmak mümkün mü?

Adam evden yapıyorum ve önce para deyince kıllandım aslında telefoncu falan olsa deneye bilirdim
  9. O

İCloud şifresi kırmak mümkün mü?

iCloud şifresi kırmak mümkün mü acaba Birisi kırıyorum diyor imei üstünden güvensiz geriyor doğruluk bayı var mı
  10. O

Telefon mu hızlı şarj destekliyor batarya mı?

yenilenmiş telefonlar orijinal ürün kullanıyor genelde sıfırdan bir farkı olmaya biliyor yine de aldığın yere sor hangi bataryayı kullanmışlar
  11. O

İphone 6 Si̇yah Pencere

o özelliği kapatmak istiyorsan Ayarlar/Erişilebilirlik/Dokunma/Ulaşılabilirlik özelliği kapat bendeki ios15 sürümü yolda farklılık olabilir
  12. O

Yurtdışı iPhone kayit hakkinda bilenler lütfen bir baksın…

ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama devlet geçici kayıt sistemini virüs sebebiyle çıkarmıştı seneye iptal olacak diyorlar millet o sebeple elindeki YD cihazları çıkarıyor tabi tam bir bilgi yok ama yüksek bir fiyat ödeyeceksen çöp olabilir paran sitem kapanırsa 3bn kadar kayıt ödeyebilirsin
Top Bottom