Arama sonuçları: *

• Users: 7777
  • Order by date
  1. 7

ekran kartım vermesi gereken performansı vermiyor

sanmam sadece valorantta böyle
  2. 7

olduğunu düşünmüyorum sadece fps sorunu valorantta var
  3. 7

hayır masaüstü 1623912267 arkadaşımda 1660 super var benden fazla fps alıyor hatta 1030tı ı olan arkadaş 200 üstü oynuyor anlam veremiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum
  4. 7

cs de fps sıkıntı değil 240 ın altına düşmüyor 1623911649 ama valorantta fps kısıtlamadan da 200 zor görüyor
  5. 7

sistemin diğer parçalarında sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sadece ram 16 gb ama 16x1 şeklinde 1623911275 nasıl performansını arttırabilirim bu durum çok canımı sıkıyor artık zevk alamıyorum valoranttan 1623911312 en son güncelleme geldi ama yapmadım
  6. 7

1920x1080
  7. 7

Öncelikle iyi günler ben yaklaşık 2 ay önce bilgisayar topladım içinde 1660tı ve r5 3600 var.Youtubeden benchmarklarına baktığımda valorantta 250-270 fps aldığını gördüm düşük ayarlarda , ama şimdi 200 ü zor görüyor fps i 150 ye sabitledim bazı haritalarda 120 ye düştüğü oluyor kasa fanlarını...
  8. 7

aoc gk500 W tuşu basmama sorunu

yakın zamanda aoc gk 500 outemu red switch klavye aldım ve w tuşu basmıyor oyun oynarken çok rahatsız ediyor. Birçok video izledim bütün tuşları çıkarıp süpürdüm,switch in içini süpürdüm ,klavyenin usb sini başka girişe takmayı denedim ama olmadı garanti dışında önerileriniz var mı?Garantı dışı...
  9. 7

monitörde pixelleşme

tabi fotoğraf atarım nasıl bi fotoğraf istersiniz. Oyun içindeyken mi yoksa monitörün ayar menüsünün fotoğrafını mı
  10. 7

monitörde pixelleşme

ben her akşam valorant oynuyorum monitörü ilk aldığımda görüntü böyle değildi bi akşam cod warzone indirdim sonra beğenmedim sildim ve ertesi akşam valorant girdiğimde çözünürlük düşüktü, ama monitörün çözünürlük ayarı fullde
  11. 7

monitörde pixelleşme

bu monitörde fps modu ,rpg modu, film modu vb. modlar var. Fps modunu seçersem görüntü kalitesi düşüyor ama benimki fps modunda değilken de çözünürlük düşük.
  12. 7

monitörde pixelleşme

13. 7

monitörde pixelleşme

aldım
  14. 7

monitörde pixelleşme

Arkadaşlar bende ViewSonic XG2405 var alalı 1 ay oldu. ilk başlarda görüntü güzeldi sonradan görüntü netliği bozuldu pixel pixel oldu ve ghosting olmaya başladı. Monitörü 1920x1080 , 144 hz ve netlik fulde kullanıyorum. Oyunlarda iyi fps alıyorum ama pixelleşme yüzünden kasıyormuş hissiyatı...
Geri