Arama sonuçları: *

• Users: KinTg
  • Order by date
  1. K

Obp onay işlemi nedir?

24-28 Haziran arası OBP onaylama işlemi gerçekleştirecek deniyor bu işlem nedir? Not: 2022 de sınava girdim bu yıl da girdim fakat mezuna bırakmaya düşünüyorum. Herhangi bir onaylama işlemi yaparsam OBP kaybı olur mu?
  2. K

Obp puanım kırılır mı?

2022 yılında YKS sınavına girdim sonuçlarım açıklandıktan sonra tercih listemi yazdım fakat herhangi bir yere yerleşemedim. Bu yıl bir daha sınava gireceğim bu yıl OBP kaybım olur mu? Birkaç yerden anladığım kadarıyla tercihten sonra üniversite tuttuğu zaman OBP kaybı oluyor.
  3. K

Yardım Nzxt 850 w psu 4070 ti ile uyumlumudur?

https://www.incehesap.com/nzxt-h-series-h7-2023-flow-rgb-edition-cm-h71fw-r1-atx-beyaz-mid-tower-gaming-oyuncu-kasa-fiyati-62822/ tesekkurler hocam peki bu kasa nasıldır? sıvı soğutma olarakta şunu...
  4. K

Yardım Nzxt 850 w psu 4070 ti ile uyumlumudur?

elimde Gigabyte Rtx 4070ti ve X670e plus wifi anakart var bu psu ile uygun olurmu girişleri felan Psu:https://www.incehesap.com/nzxt-c850-pa-8g1bb-eu-850w-80-gold-full-moduler-power-supply-fiyati-60952/?ref=akakce&v=1.22.4 Anakartım...
  5. K

Xbox Game Pass üyeliğinde No Man's Sky gözükmüyor

:D 2 gundur kafayı yedım store heryer farklı para birimi saat istanbul fakat ulke farklı bi 10 dk ugrastık en son ona baktık sorun ondaymış :D
  6. K

:d Kanka bu ne senin aklına gelırdı nede benım fgwşlajgkownaspnglawl destege yazdım ıolk basta ugrastık bıraz ne yapsak olmadı. sonra pc klonuma bak dedi saate bi baktım Türkmenistan inanabiliyormusun 2 yıldır oynadıgım pc Türkmenistana ayarlıymış. 1680981224 ama burda microsoft dedıysenız onu...
  7. K

düzelttim hocam teşekkurler
  8. K

burayı diyorum hocam 1680972434 boyle oldu hocam
  9. K

Hocam şimdi baktım yaşımda bir sorun yok fakat orada bölgesel seçenek diye bir olay var bende hiçbir bölge seçili değil
  10. K

hocam microsoft üzerinden 30 tl ye aldım fakat o yaş ile konumu bir gözden geçireyim
  11. K

baya hocam onda game pass sekmeside var 2. fotoda attıgım yerde faklat ikimizn aboneliği aynı
  12. K

2 hesapta da Game Pass aldım fakat tuhaf bir şekilde arkadaşımda gözüken oyunlar uygulama özellikleri bende gözükmüyor. Arkadaşımda No Man's Sky gözüküyor ama bende gözükmüyor. Ve Store yerinde Game Pass sayfası gözükmüyor.
  13. K

Öneri Rtx 4070ti için kasa ve psu önerisi

Hocam ben 4070ti aldimda kimisi diyor 2K da 4070ti yetersiz kalacak vs.
  14. K

Öneri Kablosuz Ekipman Önerileri

Elimde apex pro TKL wireless edition (2023) var klavye kaliteli fakat klavyenin şöyle bir sorunu var eng veya us versiyonunda ledleri kronik sorunlu "Z" harfinin yanındaki Ve Enter Çevresindeki 1 tuşda aynı şekil kafalarına göre LED değiştiriyorlar uygulamadada gözükmüyor (alacaksan bilgin olsun...
  15. K

2k Gigabyte monitör alınır mı?

https://www.betaplus.com.tr/ bu gözüküyor hocam
  16. K

2k Gigabyte monitör alınır mı?

buradaki satıcı gaming gen değilmi? hepsiburada da ise beta teknoloji diye bir satıcı ve bazı kötü yorumlarına denk geldim
  17. K

R7 7700x için 360mm sıvı soğutma önerisi

anakart üzerinde duracak hocam ilk defa duydumda bu attığınız sıvı soğutucu am4e soket tipine uygunmuş
  18. K

hocam soğutması nasıl üzer mi? ilk defa bu markayı görüyorum ve birde kasa ve psu önerisi yaparmısınız? 4070 ti ve 360 mm sıvı soğutma sığan onlar içinde bütçe 5k
  19. K

hocam dün vatanda indirim vardı anakart ile ikisini beraber aldım
  20. K

R7 7700x için 360mm sıvı soğutma almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum. anakartım ise:https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-tuf-gaming-x670e-plus-wifi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,2121951559.html
Geri