Arama sonuçları: *

1. H

Pc açılırken biosa giriyor

ya baktım herseye de gözle görülür bi sorun gözükmüyor fakat Şuan PC yi açıyorum ekrana sinyal yok uyarısı geliyor ve monitör kendini uyku moduna alıyor geçen de böyle bi sorun yaşamıştım ekran kartını çıkarıp anakarta hdmı olarak açılmıştı sonra ddu ile driverleri silmiştim yeniden yüklemiştim
  2. H

Sistem aslında uzun bir süredir böyle bazen açılıyordu bazen açılmıyordu bayağıdır da bilgisayarımı kullanmıyordum şuanda ihtiyacım var kullanmaya geçen sefer açtığımda da böyle olmuştu
  3. H

Merhabalar hayırlı pazarlar Sistem özelliklerim H61 anakart 12 gb ram Rx460 4 gb oem Sistemimi her açtığımda bios menüsüne giriyor ve bu menüden çıkamıyorum kaydet ve çık dediğimde ise kapanıp açılıyor ve yine aynı biosa giriyor boot menüsü de biosumda mevcut değil biri yol gösterebilirse...
  4. H

Pc Sinyal yokk hatası

Abimle gidiyorum o tarz yerlere 😂
  5. H

Pc Sinyal yokk hatası

vallahi bende ondan korkuyorum 1632752493 Nasıl güncelleyebilirim yardımcı olurmusun
  6. H

Pc Sinyal yokk hatası

Ya bizim burda mahalle bilgisayarcısı var birtane onada güvenemiyorum bi anda nasıl böyle bir sorun olabiliyor onada aklım ermiyor 1632752341 zaten eğer bi çözüm bulamassam mecbur götürücem sizlerede yeniden teşekkür ederim
  7. H

Pc Sinyal yokk hatası

Kablolarda sıkıntı olmadıgına eminim çünkü şuan aynı kablolarla anakartın hdmi girişinden görüntü alıyorum ama yinede teşekkür ederim
  8. H

Pc Sinyal yokk hatası

Merhabalar; gece ben monitoru kapattım oyun indirmesi icin pc yi biraktım uyudum sabah monitorun tusuna bastim sinyal yok yazisi geldi herneyse kapadım actim falan bisi deismedi abimlere gittim onun monitorunde denedim onda acildi ama vga to hdmi ile bagladik onun monitorune sonra gittim hdmi...
  9. H

3000 tl bütçem var elimdeki parçalarla upgrade yapmak istiyorum

peki bir psu önerir misiniz? ozaman bana 1625262238 pasu önerebilir misiniz? bütçemi çok aşmadan
  10. H

https://www.trendyol.com/foem/fps-g40f12-v2-400w-power-supply-psu-pc-guc-kaynagi-p-41480457?boutiqueId=561498&merchantId=109549&gads=true powerim bu ozelliklerinden anlayabilirmisiniz
  11. H

powerim eski deil daha 1 sene almadı alalı 0 aldım
  12. H

çok teşekkür ederim sizce elimde power supyl 400 watt bu parçalara yeterlimidir
  13. H

Elimde rx 460 4 gb ekran kartım var b450 anakart alıp 8 gb xpg ram alıp ryzen bir işlemci düşünüyorum ha birde elimde 400 watt power suply var bunların yanında ss di de almak istiyorum bana bir tavsiye verirmisiniz nasıl yapmalıyım hangi parçaları kullanmalıyım artık eski nasil parça...
  14. H

Valorant Takım Arıyorum

onlyH4MZ4#H4MZ4 ekle kardeşim arada müsait olursan oynarız
  15. H

1 dersten kaldım sıkıntı olur mu?

Hocam ben öyle bilmiyorum ama edebiyat ortalamanız 50 üzeri ve karne ortalamanız 50 üzeri ise hiçbir sorumluluğu vermiyorsunuz yaniş hiçbir dersten sorumlu değilsiniz geçen sene 2 dersten kalmıştım ama sorumlu olarak gözükmüyor hocalarada sormuştum
  16. H

Sistemime ram upgradei yapmak istiyorum

Yardımların ve önerilerin için çok teşekkür ederim ramım geldi ve taktım allah razı olsun pc ciye yazdım 25 tl ücret alırım dedi param cebimde kaldı
  17. H

Yaptığım Beat Nasıl Olmuş (16)

Öncelikle eline koluna emeğine sağlık ama bana biraz slow geldi aralara bazı yerlere hareketlilik ekle mükemmel bişey olacağından eminim
  18. H

Anakart modelim h61-fel-u toplam 16 gb destekliyor tek slot 8 gb diye biliyorum 1619690767 Abi direk 2 gb çıkarıp yerine 8 gb ı taksam bir sıkıntı olmaz diilmi 1619690851 Öncelikle tavsiyen için çok teşekkür ederim anakartım biraz eski bir model maksimum 1600mhz destekliyor aynı ramı bende...
  19. H

Merhabalar Attığım görsellerde 8 gb arkadaşımın pc sinde takılı bende aynı ramdan alıp 8+4 gb yapmak istiyorum ramlarım uyumlu çalışırmı ? ve... Pc mi tamirden alırken tamircim ramların yerini değiştirme bilgisayarı yakarsın demişti ben şimdi evde 2 gb çıkarıp 8 gb ı takmaya korkuyorum nasıl...
Geri