Arama sonuçları: *

• Users: Ertie
  • Order by date
  1. Ertie

Öneri Snowman T6 Ultra vs. Snowman X6

Sevgili Gençler bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. Core Duo2 Q9500 işlemcim var. Ana kartım Gigabyte P45-UD3LR. İşlemci acaip ısınıyor. Ben eski dos oyunlarını (wolfenstein) oynuyor ve filmleri izliyorum. İşlemci sıcaklığını Core Temp V 1.16 ile ölçüyorum ve tüm çekirdeklerde 95-98...
  2. Ertie

harddisk silinen veriler

Format atılan bir disk üzerindeki verileri unformat programıyla geri getirebilirsiniz. Ancak formatlanmış bir diskin üzerine dosya yazarsanız artık o sektörlerden veri almanız bence çok zor olur. Bu işi yapan prog var mı bilmiyorum ama yazılan dosyayı silip tekrar geri aldığınızda o sektörü...
  3. Ertie

İşlemciyi stres testine sokabileceğim bir uygulama söyler misiniz?

Elinizde varsa 1 adet DVD film alın ve bu filmi Handbrake programını kullanarak MKV formatına cfonvert edin. Bir film ortalama 1.5 saatte convert oluyor. Bu sırada işlemciniz %100 kullanılıyor. Ben bu işlemi yaparken Core Duo2 8400 işlemcim 130 derecelere geldi ve dışardan 2 edet fan kullanarak...
  4. Ertie

Q9550 Fiyata değermi?

Merhaba, Ben bu foruma beş dakika önce katıldım. Konu ilgimi çekti bu nedenle cevap yazayım dedim. Ben win XP pro kullanıyorum Core Duo 2 8400 işlemcim vardı. Handbrake diye bir video convert programı kullanırken dışardan fan ile destekli 103 derece ısıya ulaşıyordum. Dün bir site aracılığıyla...
Top Bottom