Arama sonuçları: *

1. S

❌İndirim Bitti! 🔥Rotring Visuclick 0.7 mm Mavi Versatil Okul Seti 41TL🔥

bende rotring tikky, visuclick, 500, 600 ve 800 var tikkyi uzun süre kullandım diğerlerini 800 dışında uzun kullanmadım hiçbiri kırılmadı uç kırılma olayı olabiliyo ama onun dışında herhangi bir şey yaşamadım bana tamamen kullanıcı hatası gibi geliyo
  2. S

Xiaomi Recovery 5.0 modundan çıkılmıyor

valla hatırlamıyorum :D
  3. S

Yardım LoL mü oynamalıyım Valo mu?

osu! olabilir :D
  4. S

Kulakiçi Kulaklık Önerisi

ben ses kalitesi için samsung buds pro 2 aldım valla anc güzel değil onun dışında benim bildiğim soundcore liberty 4 var ama bayadır bakmıyorum kulaklıklara belki daha iyisi vardır
  5. S

osu için Grafik Tablet önerisi

oooooo helal doğru seçimi yapmışsın ben g640 aldım ama menunum değiştirmem büyük ihtimal çok alıştım ama tekrar seçme şansım olsa wacom alırdım
  6. S

osu için Grafik Tablet önerisi

hangisini aldın merak ettim :D
  7. S

Sıcaklık yanlış gösteriyo gibi

Sadece 2. monitörde video izliyorum lapotpun uygulaması 80 derece işlemci sıcaklığı gösteriyo fakat elimi üzerinde gezdiriyorum ılık gibi duruyo 80 derecelerde oyun oynarken hissettiğim sıcaklık kadar sıcak da değil problem çıkartır mı ?
  8. S

Farklı renkle değişim

Yok internet sitesinden aldım
  9. S

Farklı renkle değişim

Mediamarkttan kulaklık aldım ama yanlış rengini almışım mağazada istediğim renkle değişim yaparlar mı ? ( Kutusu açık değil )
  10. S

🔥İndirim Soundcore Liberty 4 Pro ANC 3999₺🔥

yok düz ses olarak
  11. S

🔥İndirim Soundcore Liberty 4 Pro ANC 3999₺🔥

samsung buds 2 pro dan daha iyi midir ses olarak ?
  12. S

Mouse hassasiyet dpi ve yenileme hızı ayarı nasıl olmalı

yenileme hızını en yüksekte tut dpi sana kalmış nasıl rahat geliyosa
  13. S

Darmoshark KT68Z HE nasıldır ?

w75 ve atk68 de vardı onlar yerine bunu aldım daha gelmedi başka bir öneri varsa tr içi nedenleriyle bi bakmak isterim
  14. S

Yardım 1500 TL mouse önerisi

Ben kullanıyorum 0 problem arkadaşlarımda da var onlarda sıkıntı görmemiş ama şans
  15. S

Burdakilerden Hangi mouse alınır

Furylevel z1 var onada bakabilrsin
Geri