İçine esansiyel amino asit eklenmiş yani şöyle normalde amino spiking yapanlar daha ucuz olan glisin tauirin creatin vs gibi esansiyel olmayan ucuz amino asit ekleyerek protein oranını yükseltiyorlar ama bu üründe eaa eklemesi var anladığım kadarıyla servis başına 4-5 gram gibi duruyor ve eaa...
Bu firma yoktu hocam o listede
1737025290
Bir de bu ürünün hammadesi volac ve söylediği amino asit değerleri vs göz önünde bulundurulduğunda bu ürüne en yakın muadil ürün supplementler.com un o da 2kg 2100tl
He yok hocam asla öyle bir şey demedim zaten saçma da bunlar sadece destekleyici ürünler bunlar olmadan da hayli hayli yapılabilir ben günde 400 gram tavuk yiyorum en az ama bazen tamamlayamıyorum hedefi veya spordan sonraki vakitte yemek yiyemeyecek durumdayken kullanıyorum şuan dediğiniz gibi...
Hocam 500 gram tavuk yiyin geçin o zaman kimseye karışmayın bu ne saçma bir düşünce kütlenin 2-2.5 katı Protein alman gerekiyor bunu da öyle herkes kolayca karşılayamıyor bunlar yardımcı ürünler bazen de tatları sayesinde çekilemeyen ürünleri daha zevkli hale getiriyor bunlar elzem şeyler değil...
33 Servis 900 tl eğer 66 servis seçerseniz 1850 oluyor onun yerine 2 tane 33 servis alırsanız %10 ekstra indirimle 66 servis yani 2kg premium whey 1620 tl ye geliyor volac hammedeli amino asit değerleri gayet iyi okyanustan bile ucuza geliyor...
https://www.itopya.com/steelseries-apex-pro-ingilizce-rgb-mekanik-tkl-gaming-klavye_u9085
Fiyatı uygun geldi sizce alınır mı ? 2023 modeli var 4500 tl ama bütçem ona yetmiyor 2500-3000 civarına önerebilceğiniz başka klavye var mı acaba ?
Ben kullanıyorum malzeme kalitesi ve standı başlıktakinden çok daha iyi ama ekranı nano ips değil ve 165hz bu oranda da fiyatı düşük ben hem bütçemi zorlamamak hemde 2k 240hz alacak bir ekran kartına yani 4080-4090 a sahip olmadığım için gereksiz olduğuu düşündüm ben memnunum monitörden...
İnanın bilmiyorum açtım görüntü gelmedi sonra power saving moda aldı rastgele bastım arkadaki tuşlara çıksın diye hala kapalıydı sonra tekrar power tuşuna bastım bu geldi
Arkadaşlar yanlışlıkla bşr şeylere bastım ve yanlışıkla bu ekrana geldim panel numarası buymuş 165hz olanın kapatıp açınca düzeldi ama öğrenmiş olduk paneli 😆 nasıldır iyi midir
1685547861
Biraz bakındım baya iyi panel gibi duruyor 350-400 dolarlık monitörlerde var 165hz alanlara hayırlı olsun 😄
Anladığım kadarıyla 240hz ve 165hz in malzemesi komple farklı ben 165ten mennunum şuanlık rgbleri vs hoş sağlam duruyor ama 240lık bir tık ince gibi duruyor
Benimkide geldi 165hz 1440p olan arkadaşlar standı mükemmel rgbler mükemmel malzeme kalitesi ben beğendim standı vs lg27gl850 den çok daha iyi ışık sızması klasik var yükleniyor işareti olan lg diğeri tm ben beğendim ama daha ghosting testi yapamadım bilgisayar olmadığı için şuan ps5 ile gayet...