Arama sonuçları: *

1. M

Intel uyumlu hava soğutmanın ayakları kırıldı

Kanki bir şey yapmadım parça dandikmiş bi baktım çat diye kırıldı oyun oynarken 1716052648 Çok teşekkürler hocam sağolun gerçekten beni masraftan kurtardınız
  2. M

Intel uyumlu hava soğutmanın ayakları kırıldı

öncelikle forumu yanıtlayan herkese teşekkür ederim. Masaüstü bilgisayarımda oyun oynarken hava soğutucumun ayakları koptu, onun için parça arıyorum ama parçayı bulamadım alternatif olarak intel cpu arkası kapak alıp akıllı vida ile sabitlesem olur mu? İşlemcim intel i5 11600kf buna uygun arka...
  3. M

İNTERNET BAĞLANILMIYOR

Evet evet hallettim çok teşekkür ederim ☺️
  4. M

İNTERNET BAĞLANILMIYOR

Çok teşekkürler efendim deniyorum hemen <3
  5. M

İNTERNET BAĞLANILMIYOR

Deniyorum hemen, hiçbiri güncel değil efendim :( 1698153975 Msı z590a pro
  6. M

İNTERNET BAĞLANILMIYOR

Merhaba arkadaşlar, bir sorunum var ve halledemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayar yeni topladım win10 kurdum ve internet kablosunu taktım. Lakin kabloyu taktığım halde internet gelmedi. Yani interneti algılamadı bile. Şöyle 1 2 tane fotoğraf koyayım isterseniz baktınız.
  7. M

Anakart işlemci uyumu

Anladım çok teşekkür ederim 😃
  8. M

Anakart işlemci uyumu

İlginiz için teşekkürler hocam ama ben işlemciye oc yapmayı düşünüyorum o yüzden i5 11600kf seçtim. Anakart da z590 aldım 1696152851 Msı Z590a pro aldım araştırdığımda uyumlu gözüküyordu fikriniz nedir acaba 1696152882 Hocam yanlış bir şey söylediysem özür dilerim 1696152929 Z490 yerine...
  9. M

Anakart işlemci uyumu

Hocam aynı link :)
  10. M

Anakart işlemci uyumu

4700civarı
  11. M

Anakart işlemci uyumu

Hocam o işlemciye uygun bir anakart atabilir misiniz? Size zahmet
  12. M

Anakart işlemci uyumu

Biraz araştırdım ve bu anakartta 11. Nesillere destek vereceğini söylemiş o zamanda. Bi de sizin önerdiğiniz var mı? O işlemciye uygun, max fiyat 4500 civarı
  13. M

Anakart işlemci uyumu

Merhaba iyi akşamlar, ben Pc topluyorum ve anakart ile işlemcim uyumlu olur mu ? Size sormak istedim Anakart budur. https://www.amazon.com.tr/Z490-Soket-1200-Ddr4-Usb3-2/dp/B0886R2VJW/ref=cm_cr_arp_mb_bdcrb_top?ie=UTF8 İşlemci...
  14. M

Kurban Bayramımız Mübarek Olsun

teşekkürler furkan senin de bayramın mübarek olsun
  15. M

laptop hoparlörden ses gelmiyor

bu şekilde gösteriyor ama asla ses gelmiyor driver sildim yeniledim hala aynı. Öncesinde ses geliyordu sabah açtım ses yok. yardım edin lütfen 1687943700 aygıt yöneticisi bu şekilde
  16. M

imei kayıt hakkında bilgi

iphone 13 umarım oluyordur 3 bin tl extra vermek istemiyorum :)
  17. M

hayır onu demiyorum bu sene içerisinde 2700 tl. ben bu sene kayıt yaptırcağım ama amcam yurt dışında ağustos ayında gelip gitmişti. o ordayken onun üzerine kayıt yaptırabilir miyim
  18. M

yurt dışı telefon alacağım, kayıt işlemini amcamın üzerine yaptırcağım. Kendisi ağustos ayında gelmişti şimdi yurt dışında. Yaptırabilir miyim bir sorun olur mu ? internetten baktığımda 1 sene içinde giriş yapmış olması yeterli yazıyordu.
  19. M

MİNİNG bu hatayı nasıl çözerim lütfen yardım edin

Hayırlı günler herkese, mining yapmak istemiştim. Laptopda 2 tane ekran kartı var. Birisi rtx3050 ve diğeri intel hd. Ben bunlardan rtx 3050 ile kazım yapmak istiyorum. LOLminer kullanıyorum ve 2 ekran kartı olan inteli iptal etmek gerekli. Nasıl yaparım yardımcı olur musunuz? ve bu hatayı aldım...
  20. M

Dolby Access aylık mı ? Yoksa tek seferlik mi ?

Geçen aylarda dolby access aldım ama ben her ödenicek sanıyordum galiba tek seferlik ama emin de olamadım çünkü ayın 8'inde almıştım geçtiği halde para kesmedi bu konu hakkında bilginiz var mı ?
Top Bottom